Obavijesti

Sport

Komentari 21

Strinić stoper, Bayern i Milan promovirali hrvatske talente!

Strinić stoper, Bayern i Milan promovirali hrvatske talente!
1

Bayern je pobijedio Milan 1-0, Niko Kovač u igru je ubacio 190 cm visokog stopera Ivana Mihaljevića (18), a Marco Giampaolo njegova vršnjaka koji je došao iz Pule Antonija Mionića

VIDEO

Ivan Strinić u početnoj postavi Milana! Naš je junak Strina napokon odigrao prvu utakmicu nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i godine dana ponosa zbog uspjeha, ali i borbe s najprije srcem (hipertrofija), potom i ozljedama.

Pokretanje videa...

05:49

Milan je u pripremnoj utakmici, na International Champions Cupu, izgubio od Bayerna 1-0, pri čemu je Strinić bio - stoper!? Naime, lijevi je bek bio Theo Hernandez.

I u ulozi na kojoj nije bio jako dugo, nikad u karijeri otkako je u vrhunskom nogometu, napravio je jednu pogrešku te omogućio Goretzki da u 45. minuti zabije jedini gol utakmice. Koga briga, samo je prijateljska...

Niko Kovač tako je, nakon Reala (3-1), uzeo još jedan veliki skalp na pripremama. I pritom promovirao jednu hrvatsku nadu!

Naime, drugo je poluvrijeme za Bayern odigrao Ivan Mihaljević (18). Mladi hrvatski branič došao je u Bayern prošloga ljeta iz Unterhachinga, gdje je bio kapetan, visok je 190 cm, a može igrati na mjestu stopera, lijevog beka i zadnjeg veznog.

HSV Hamburg Hamburg Hamburg HSV Hamburg Hamburg Hamburg, Test match, Test, Friendly Match, Preparatory Match versus FC Bayern Munich Munich

Idol mu je Dejan Lovren i Sergio Ramos, a roditelji su mu Hrvati iz BiH, iz kraja odakle je i Zlatko Dalić. Igrao je za Hrvatsku U18 i kazao da bi mu ostvarenje sna bilo zaigrati za "vatrene".

I na drugoj strani vidjeli smo mladu hrvatsku nadu. Milanov trener Marco Giampaolo na američku je turneju poveo Antonija Mionića (18), te ga u porazu od Bayerna u igru ubacio u zadnjoj minuti.

Mionić je iz Pule, prošloga je ljeta otišao u Milan i igrao za mladu momčad u Primaveri, ali ga je tadašnji trener Gattuso u nekoliko navrata na treninzima priključio prvoj momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica