Obavijesti

Sport

Komentari 44

Suarez i Dembele za preokret Barce: Ter Stegen je briljirao...

Suarez i Dembele za preokret Barce: Ter Stegen je briljirao...
1

Momčad Ernesta Valverdea bila je u zaostatku sat 50-ak minuta, spašavao ju je golman Ter Stegen, a onda u samo tri minute (63. i 66. minuta) stigla do preokreta

VIDEO

Barcelona je teškom mukom došla do pobjede na gostovanju u San Sebastianu kod Real Sociedada . Slavili su Katalonci preokretom 2:1, ali vrijedi ona stara - velike momčadi pobjeđuju i kad ne igraju dobro.

>> SAŽETKE UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE.

Momčad Ernesta Valverdea bila je u zaostatku sat 50-ak minuta, spašavao ju je golman Ter Stegen, a onda u samo tri minute (63. i 66. minuta) golovima Suareza i Dembelea sredinom drugog dijela došli do vodstva, a pokazalo se i do trijumfa.

Počevši od sezone 2017/18, nijedna momčad nije osvojila toliko bodova vraćaju se iz zaostatka kao Barcelona koja ih je uzela 23 na taj način.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poveli su domaćini preko Elustonda u 12. minuti nakon asistencije Morena. Spustio je on loptu glavom nakon ubačaja, a Elustondo bombom pogodio tik uz desnu vratnicu.

U 41. minuti vidjeli smo jednu spornu situaciju: Piquea je povukao domaći branič, činilo se kao čist penal, no sudac je nakon pregledavanja snimke VAR-om odlučio kako od najstrože kazne neće biti ništa.

I početkom drugog dijela krenula je Barca po izjednačenje, otvorila se pa je ostala ranjiva na protunapade Reala. I živjeli su opasno Katalonci oko 60. minute, Ter Stegen ih je u tim trenucima spašavao, držao im glavu iznad vode nizajući obrane.

A onda se otvorilo. Nakon ubačaja iz kuta, Pique je skočio najviše, lopta se odbijala i došla naposljetku do Suareza koji ju je iz blizine zakucao u mrežu. Tri minute kasnije, novi ubačaj iz kuta i novi gol Barcelone. Opet se lopta odbijala po šesnaestercu, došla do Dembelea koji je nije zahvatio kako je mislio no uz poneki odbijanac na putu do gola završila je u mreži...

Njega u Barci slobodno mogu nazvati spasiteljem. Nijedan igrač u ligi nije ove sezone osvojio toliko bodova za momčad svojim pogocima/asistencijama kao on.

Nakon što su poveli, Rakitić i društvo bez većih problema su držali tu prednost i mirno priveli utakmicu kraju osim jedne crne rupe između 84. i 86. minute. Prvo je Ter Stegen odlično reagirao u 84., ali pokazalo se - nepotrebno. Juanmi je bio u zaleđu.

A isti igrač je dvije minute kasnije glavom propustio donijeti izjednačenje Real Sociedadu . Odlično ga je pronašao suigrač, on ostao sam pred Ter Stegenom, ali je lopta prošla tik uz lijevu vratnicu nakon njegova udarca glavom.

U ranijoj utakmici Atletico je remizirao s Eibarom kod kuće 1:1. A i taj bod su osvojili golom u zadnjim trenucima kad je u 94. minuti Moreno zabio za izjednačenje. Inače, gosti su poveli u 87. preko Enricha.

Najslabiji je ovo start crveno-bijelih pod Simeoneom u prva tri kola. Uzeli su samo četiri boda od mogućih devet.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener