Obavijesti

Sport

Komentari 26

Subašić: Mali Mbappe je čudo! Pa plješću mu čak protivnici

Subašić: Mali Mbappe je čudo! Pa plješću mu čak protivnici
1

Imam osjećaj da niti ne dodiruje travu dok trči. Normalan je dečko, ali na travnjaku se ne boji nikoga. U Francuskoj je rijetkost da ti plješću i protivnički navijači, rekao je Subašić o igraču koji je zaludio svijet

VIDEO

Danijel Subašić nedavno se sa svojim Monacom plasirao u četvrtfinale Lige prvaka. Francuski je predstavnik u dvije utakmice bio bolji od Manchester Cityja, a jedan od glavnih karika Leonarda Jardima bio je hrvatski reprezentativni vratar. No, cijeli svijet posljednjih dana bruji o Kylianu Mbappeu, mladoj zvijezdi Monaca...

- Taj mali je fenomen, on leti terenom. Pa imam osjećaj da niti ne dodiruje travu dok trči. Normalan je dečko, ali na travnjaku nema straha od nikoga. Predstavlja nam veliko igračko osvježenje, stvarno je dečko prava klasa. Pa on je u zadnjih 18 utakmica koje je započeo zabio 17 golova - rekao je Subašić, pa ispričao priču s posljednje prvenstvene utakmice u Caenu:

Ma i ja sam mu zapljeskao

- Prilikom izlaska s travnjaka na toj utakmici cijeli mu je stadion zapljeskao. I suparnički navijači. To je dokaz o kakvoj se igračkoj klasi radi. Inače nećete baš u francuskoj ligi doživjeti da vam plješću suparnički navijači. Ma i ja sam mu zapljeskao, kako ne bih. Dečko je pravo čudo - dodao je.

A jel vas sluša kao kapetana?

- Ma sluša nas sve, ne samo mene. S njime nema baš nikakvih problema. Mi smo u svlačionici puni klinaca, tamo smo najstariji kapetan Germaine, stoper Raggi i ja, ostali svi imaju 18, 20 ili najviše 24 godine. Sve su to djeca koja lete i ne staju. Ma oni i kad puknu nisu svjesni da su puknuli, žele ići dalje, igrati još iako ne mogu više. Zato smo i izgubili u prvoj utakmici protiv Man. Cityja - rekao je Subašić.

Imam trofej s Hajdukom i to je to

Uskoro vas očekuju novi izazovi u Ligi prvaka...

- Mi tu nemamo nikakav imperativ, nama je glavni cilj osvojiti prvenstvo. Liga prvaka nam je samo bonus. Utakmice u kojima doista uživamo, igramo ih za svoj gušt. Mi se za razliku od nekih nismo osramotili, iako samo se kod nas to gleda na takav način. Mi sada početkom travnja prvo imamo finale Liga kupa s PSG-om, pa nas čeka žestok finiš sezone, a tu je i Liga prvaka. To nam je bitno, svaka čast dosadašnjim trofejima, ali trebamo i nešto osvojiti.

- Meni je to dosta važno, od ulaska s Monacom u Prvu ligu nemam niti jedan trofej. A prije toga? Osvojio sam tek Kup s Hajdukom. Ma ja sam vam vazda drugi, treba to malo promijeniti - sa smiješkom je završio Subašić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu