Obavijesti

Sport

Komentari 16

Subašić u Monacu: Vjerujem da će se brzo vratiti u prvu ligu

Subašić u Monacu: Vjerujem da će se brzo vratiti u prvu ligu
1

U Hajduku sam proveo tri lijepe godine i bilo je vrijeme da napravim korak naprijed. Monaco je klub s velikom tradicijom, kaže Subašić koji je potpisao do ljeta 2016.

VIDEO

Danijel Subašić potpisao je ugovor s francuskim drugoligašem Monacom do ljeta 2016. godine, a Hajduku bi trebalo pripasti oko 700.000 eura odštete. Premda se u zadnjih nekoliko dana kalkuliralo i s ponudom Schalkea od navodno 2 milijuna eura, pričuvni golman reprezentacije ipak će nastaviti niz hrvatskih reprezentativaca u dresu Monaca, za koji su prije njega igrali i Dado Pršo, Robert Špehar, Jerko Leko, Dario Šimić i Nikola Pokrivač.

Kontakt između Subašića i Monaca uspostavio je manager Marko Naletilić nakon što je propao pokušaj angažmana Stipe Pletikose. Obzirom da Rostov nije pustio Pletikosu, Naletilić je u Kneževinu poslao njegovu pričuvu, Danijela Subašića, koji bi trebao zarađivati oko 350.000 eura po sezoni.

- S Hajdukom smo se brzo dogovorili, a smatramo kako je Monaco za Subašića dobra opcija. Klub je bio u krizi, no dolaskom 8 milijardi ''teškog'' ruskog bogataša Dimitrija Ribalovljeva i sportskog direktora Jevgenija Smaljencova, vratiti će se oni ekspresno u društvo najboljih - kazao je Naletilić.

Pregovori oko nastavka karijere Danijela Subašića i Hajduka trajali su zadnjih šest mjeseci. Hajduk mu nije na vrijeme ponudio novi ugovor, pa je bio prisiljen čekati Subašićevu odluku o nastavku karijere. Nakon obavljenog liječničkog pregleda javio se i Subašić.

- U Hajduku sam proveo tri lijepe godine i bilo je vrijeme da napravim korak naprijed. Monaco je klub s velikom tradicijom, vjerujem kako će se brzo vratiti u prvu francusku ligu i da ću im i ja na tom putu biti od pomoći – rekao je 27-godišnji Subašić, koji se nada i pozivu izbornika Slavena Bilića za Euro.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu