Obavijesti

Sport

Komentari 115

Miérez zabio dva, Španjolac iz Šibenika pokazao majstorstvo

Miérez zabio dva, Španjolac iz Šibenika pokazao majstorstvo
14

Nogometaši Osijeka slavili su u gostima kod Šibenika (2-0) u sedmom kolu HT Prve lige. Junak utakmice bio je Argentinac Ramon Mierez koji je zabio oba gola. Za Osijek je debitirao Josip Vuković

U susretu 7. kola Prve HNL Osijek je kao gost svladao Šibenik sa 2-0 (0-0). Momčadi sa Šubićevca to je peti ovosezonski poraz, a Osijek je došao do četvrte uzastopne pobjede.

Oba gola za Osječane postigao je Ramon Miérez (68, 75-11m). Miérez je za Osijek odigrao četiri utakmice u prvenstvu i već je na četiri gola. Čini se da je Mirko Marić dobio dostojnog nasljednika.

Pogledajte video: Osijek slavi pred publikom

Pokretanje videa...

Osijek slavi pobjedu 00:56

U utakmici bez mnogo prilika gosti su poveli sredinom nastavka kada je Mario Jurčević uputio dobar centaršut s lijevog boka, a Miérez je bio najviši u skoku pred domaćim vratima te glavom s pet metara zatresao mrežu. Slovenski bek odradio je sjajnu utakmicu.

Samo dvije minute potom Jurčević je ponovno ubacio loptu s lijevog boka, u duelu su bili Ndockyt i Kvesić, a sudac Čuljak je pokazao na bijelu točku. Uslijedila je trominutna provjera te odluke nakon koje je Čuljak ostao pri tome da dodijeli kazneni udarac gostima, a siguran izvođač bio je Miérez.

Susret Šibenika i Osijeka u 7. kolu HT Prve lige

Podsjetimo, utakmicu zbog operacije kralježnice i velikih bolova u leđima nije vodio trener Osijeka Nenad Bjelica. Posao su odradili Rene Poms i Nino Bule, Bjeličini pomoćnici.

Kod Osijeka je debitirao veznjak Josip Vuković. Radi se o novopridošlom pojačanju iz portugalskog Maritima. Kod Šibenika je debitirao Španjolac Alvaro Martin, mladić koji je došao na posudbu iz madridskog Reala. Oduševio je publiku sjajnim driblinzima.

Treći Osijek sada ima 13 bodova, koliko imaju i vodeći Dinamo te druga Gorica, no Dinamo je odigrao dvije, a Gorica jednu utakmicu manje. Šibenik je posljednji s četiri boda, koliko ima i pretposljednji Slaven Belupo koji je odigrao dvije utakmice manje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sedmo kolo HT Prve lige 17.00 , Šubićevac, Šibenik
Šibenik
0 : 2
Osijek
Mierez 68', 75'
Sortiranje događaja
90' + 6

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj na Šubićevcu, sudac Ante Čuljak označio je kraj susreta. Osijek je pobijedio 2-0 i kući ide sa sva tri boda. Oba gola djelo su Ramona Miereza.

Šibeniku je ovo peti poraz sezone, a Osijek je došao do četvrte uzastopne pobjede.

90'

Možda i zadnja prilika na utakmici za Osijek. Laszlo Kleinheisler odapeo je s gotovo 30 metara, ali otišlo je to visoko preko gola.

Sudac Ante Čuljak pokazao je šest minuta sudačke nadoknade.

88'

Ponovno je nered napravio Martin, fenomalno je izvozao igrače Osijeka, lopta je potom došla do Alimija, a ovaj tuče s 20-ak metara, ali ide to malo pored gola. Konačno nešto opasnije od Šibenika.

86'

Kod Osijeka je izašao Damjan Bohar, a ušao je Alen Grgić. Kod Šibenika su izašli Nikola Rak i Mario Ćurić, a ušli su Luka Celić i Ivan Laća.

82'

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kakav sada potez Alvara Martina! Fenomenalno je šibenski Španjolac zavaljao dvojicu igrača, gurnuo je dubinsku loptu na desni bok, Pajić je ubacio za Denija Jurića, a ovaj tuče u blok. Skoro se to odbilo u gol.

Komentari 115