Obavijesti

Sport

Komentari 108

Argentina srušila Meksiko, Hrvati večeras u srcu Dohe

Argentina srušila Meksiko, Hrvati večeras u srcu Dohe

Sedmog dana Mundijala u Katru igralo se drugo kolo u skupinama C i D. Australija je pobijedila Tunis, a Poljska je svladala Saudijce. Francuzi su pobijedili Dansku, a u posljednjem susretu večeri Argentinci Meksiko

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Katar Svjetsko prvenstvo 2022. ,
Sortiranje događaja
ARGENTINA SRUŠILA MEKSIKO

Nogometaši Argentine mučili su se u prvom dijelu i stvorili tek jednu šansu. A onda su u puno boljem nastavku ostvarili prvu pobjedu na SP-u. Pred 88966 gledatelja pali su zaista fantastični golovi. 

Argentina je početkom drugog poluvremena, odnosno u 64. minuti susreta povela protiv Meksika golom Lea Messija. Konačan rezultat postavio je mladi Enzo Fernandez (21), inače veznjak Benfice, koji je iz kuta krasno zabio prvijenac u dresu Argentine.

Više pročitajte OVDJE

24sata
ARGENTINA IGRA ZA OSTANAK

Nakon šokantnog poraza na otvaranju od Saudijske Arabije, nogometaši Argentine nalaze se u nezahvalnoj poziciji. U sudar s Meksikom ulaze kao veliki favoriti, no Tata Martino ih itekako poznaje. Teksutalni prijenos utakmice pratite OVDJE

KRANJČAR UOČI KANADE

Izgubil sam! Ali bio je jako lijep tenis i zasluženo su nas pobijedili, 'pohvalio' se Niko Kranjčar.

Na Šalati je zaigrao na najvećoj turneji tenisača rekreativaca Stars Open Touru. U paru s Paurovićem izgubio je od Pocrnića i Miličića.

Kranjčar naravno prati Svjetsko prvenstvo te je rekao da od Hrvatske očekuje puno. 

- Remi s Marokom nisam vidio kritično kao neki, niti sam pesimist da obezvrjeđujem bod. Možda smo malo hrabrije i konkretnije mogli igrati i biti opasniji, ali još su dvije utakmice i dovoljno smo kvalitetni da ćemo proći skupinu. Nisam zabrinut -rekao je. 

Više pročitajte OVDJE

POBJEDA FRANCUSKE

U susretu 2. kola skupine D Svjetskog nogometnog prvenstva Francuska je na stadionu 974 svladala Dansku sa 2-1 (0-0).

Oba gola za Francusku postigao je Kylian Mbappe (61, 86), dok je strijelac za Dansku bio Andreas Christiansen (68).

Francuska je ovom pobjedom postala prva reprezentacija koja je osigurala plasman u osminu finala.

Više pročitajte OVDJE

24sata
FIFA PROTIV SRBIJE

Međunarodni nogometni savez (Fifa) pokrenuo je istragu protiv Srbije zbog zastave izvješene u svlačionici te reprezentacije uoči utakmice protiv Brazila, a na kojoj je Kosovo prikazano kao dio te zemlje.

- -Sramotne slike iz srpske svlačionice iskazuju poruke mržnje, ksenofobije i genocida prema Kosovu tijekom Svjetskog prvenstva. Očekujem konkretne akcije Fife s obzirom da je Nogometni savez Kosova punopravni član Fife i Uefe - objavio je kosovski ministar kulture i sporta.

Opširnije pročitajte OVDJE.

Komentari 108