Obavijesti

Sport

Komentari 51

Suci opet oštetili Rijeku. HNS: Hajdukovac trebao dobiti crveni

Suci opet oštetili Rijeku. HNS: Hajdukovac trebao dobiti crveni

A Fran Jović mogao bi na hlađenje na neko vrijeme. Čak tri velike pogreške napravio je na utakmici Gorice i Šibenika (1-1). Pokazao je tri crvena kartona te dosudio penal

VIDEO

Iza nas je 11. kolo HNL-a, a nakon tri dana Sudačka komisija HNS-a objavila je analizu suđenja. U derbiju kola Hajduk je pobijedio Rijeku 1-0 golom Chida Awaziema u drugom poluvremenu, no igrač Hajduka morao je dobiti drugi žuti karton u 21. minuti zbog povlačenja suparničkog igrača. Riječani su se žalili na suđenje nakon utakmice. S razlogom. 

Pokretanje videa...

Hajduk - Villareal: igrači izlaze na teren 01:03

Zanimljivo, suci su istog igrača propustili isključiti i na poljudskom Jadranskom derbiju kada su Splićani slavili 2-0, a Nigerijac je trebao i tada dobiti drugi žuti karton zbog prekršaja na centru. 

Riječani su na samom početku utakmice u nedjelju tražili penal nakon što je lopta pogodila u ruku Dina Mikanovića, sudac Igor Pajač odmahnuo je rukom, a komisija se složila s njim.

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u 11. kolu Prve HNL

- 2. minuta: Kontakt ruke braniča i lopte unutar kaznenog prostora nije prekršaj PNI-e. KNS HNS-a procjenu suca smatra ispravnom. 21. minuta: Incident u kojem je branič Hajduka počinio prekršaj “očiglednog držanja” suparnika KNS HNS-a smatra disciplinski kažnjivim opomenom. Uz razmatranje da je isti igrač prethodno opomenut, trebao je biti isključen iz igre.

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u 11. kolu Prve HNL

A Fran Jović mogao bi na hlađenje na neko vrijeme. Čak tri velike pogreške napravio je na utakmici Gorice i Šibenika (1-1). Pokazao je čak tri crvena kartona te dosudio penal. Crvene kartone dobili su Pršir i Julardžija kod Gorice te Arai kod Šibenika. Po mišljenju Komisije, Pršir i Arai su nepravedno isključeni, a ni penal nije postojao. 

- 55. minuta: Odluku suca o dodjeljivanju druge i isključujuće opomene igraču HNK Gorice, KNS HNS-a smatra neispravnom interpretacijom PNI-e (disciplinske mjere).

Šibenik: HNK Šibenik i HNK Gorica sastali se u 11. kolu Prve HNL

- 73. minuta: Odluku suca o dodjeljivanju druge i isključujuće opomene igraču HNK Šibenika KNS HNS-a smatra neispravnom interpretacijom PNI-e  (disciplinske mjere).

- 81. minuta: Dosuđeni kazneni udarac neispravna je odluka suca utakmice. Kontakt između braniča Gorice i napadača Šibenika KNS HNS-a ne razmatra kao prekršaj PNI-e.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu