Obavijesti

Sport

Komentari 7

Suci pogurali Španjolce, Bogut poludio: Ovo je je**na sramota

Suci pogurali Španjolce, Bogut poludio: Ovo je je**na sramota
14

Suci su još jednom bili u središtu pažnje tijekom košarkaškog Svjetskog prvenstva. Ovoga puta je to bilo na utakmici između Australije i Španjolske u kojemu se, smatraju Australci, suci odigrali važnu ulogu

Nakon velike borbe i dva produžetka Australci su ostali bez finala košarkaškog SP-a kada je sirena označila kraj, a Španjolska prošla u veliko finale rezultatom 95-88. Dobro, ne samo sa sirenom, jer su i neke ranije sudačke odluke imale utjecaja na utakmicu. Australcima se to nikako nije svidjelo. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Posebno je ogorčen bio iskusni centar Andrew Bogut, koji je sucima gestikulirao "novac", a nakon utakmice reprezentativci Australije samo su prošli pored novinara bez zaustavljanja, ali se začuo Bogutov uzvik:

- Je**na sramota!

Najviše su Australci ljutiti na trenutak koji se dogodio osam sekundi prije isteka regularnog dijela utakmice. Nakon promašaja Llulla, Australija je došla do lopte, ali su suci procijenili da je Bogut napravio prekršaj nad Gasolom u borbi za loptu. Gasol je ubacio koš i tako Španjolsku odveo u finale. 

Je li bilo faula, možete procijeniti sami u videu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video pucanja šesteraca možete pogledati OVDJE.

U finalu sa Španjolcima igrat će Argentina koja je u drugoj utakmici pobijedila Francusku 80-66.

Pokretanje videa ...