Sport

Komentari 28

Sudac Karabatića pozvao na suđenje za vrijeme četvrtfinala!

Sudac Karabatića pozvao na suđenje za vrijeme četvrtfinala!

Sudac je ipak suđenje odgodio za 29., ali Karabatiću bi se moglo dogoditi zlato u nedjelju, primanje kod predsjednika dan kasnije pa optuženička klupa u utorak

Sudac Općinskog suda u Montpellieru očigledno nije ljubitelj rukometa pa niti ne zna da se od 11. do 27. siječnja u Španjolskoj održava Svjetsko prvenstvo. 

Naime, Nikoli Karabatiću poslao je preporučeno pismo u kojem ga poziva na suđenje 23. ovog mjeseca. Problema ne bi bilo da Karabatić tada ne igra četvrtfinale. Nema sumnje kako će 'tricolori' izboriti prolaz među najbolji osam momčadi. 

- Ovo će narušiti atmosferu u svlačionici reprezentacije - rekao je Karabatićev agent koji ne može vjerovati da je netko objavio tu vijest.

Nikolini odvjetnici odmah su tražili odgodu, i dobili je, ali sudac nije imao milosti. Prebacio je suđenje na 29. siječnja, samo dva dana nakon finala i možebitnog osvajanja zlata. 

Karabatić bi tako mogao osvojiti zlatnu medalju u nedjelju, u ponedjeljak otići na primanje kod predsjednika, a u utorak na optuženičku klupu. 

- Ne brinem za njega, poziv ga uopće nije izbacio iz takta, najbolji je naš igrač - rekao je izbornik Onesta.

Najčitaniji članci