Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Sudac: Upoznao sam huligana koji me gurnuo, neću ga tužiti

Nisam se uplašio. Kao bivšem vaterpolistu voda mi je prirodno okruženje. Ali kasnije sam razmišljao... Pa mogao me udariti šipkom, rekao je hrvatski sudac kojeg je navijač Vojvodine gurnuo u bazen

Foto: Dailymotion
11 komentara

Na vaterpolskoj utakmici regionalne A2 lige između Vojvodine i Crvene zvezde u Novom Sadu, hrvatskog suca Marka Matijevića domaći navijač gurnuo je u bazen. Utakmica je prekinuta, a huligan je završio u policiji.

PREKINUTA UTAKMICA Pogledajte kako su hrvatskog suca bacili u bazen u Vojvodini

Zajedno s našim sucem.

- Zajedno smo dali iskaz, čovjek mi se kasnije ispričavao. Nije bio agresivan, bio je korektan i neću ga tužiti - rekao je Marko Matijević za Alo.rs.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Navijač sve objasnio: Ma uhvatio me grč, slučajno je bilo

Utakmica je prekinuta kod 7-7, dvije sekunde prije kraja, ali vjerojatno će biti registrirana pobjedom Crvene zvezde, jer se incident dogodio u Vojvodini i izazvao ga je domaći navijač čije je objašnjenje za incident zaista urnebesno.

- Ma, krenuo sam prema izlazu, uhvatio me grč i slučajno sam suca gurnuo u vodu - navodno je rekao 53-godišnji navijač Vojvodine.

Foto: Dailymotion

'I dalje ću suditi u Vojvodini i Srbiji'

Hrvatski sudac ne smatra da je incident povezan s nacionalnom netrpeljivošću. 

- Ma kakvi, siguran sam da nije ni znao da sam Hrvat. Vjerojatno je bio iznerviran što Vojvodina nije pobijedila Zvezdu - rekao je Matijević i dodao:

- Bio sam iznenađen kad me gurnuo. Nikome nije bilo na kraj pameti da će to učiniti. Kolege mi kažu da je zadnji ovakav slučaj zabilježen 1980. godine. Nisam se uplašio, kao bivšem vaterpolistu i treneru voda mi je prirodno okruženje, ali kasnije kad sam se ohladio malo sam razmišljao... Mogao me udariti šakom ili šipkom.

- I dalje ću suditi u Novom Sadu i u Beogradi, nikad nisam imao problema - rekao je Matijević koji sudi od 2000. godine.

Naši partneri pišu
Message