Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Suigrači su me izbjegavali, pa zbog toga sam razbio mobitel'

'Suigrači su me izbjegavali, pa zbog toga sam razbio mobitel'
1

Atletico se pojavio, iako sam imao još šest velikih ponuda. Chelsea je želio da ostanem, ali ja sam odlučio da učinim ono što sam želio i prethodnog ljeta i otišao sam u Atletico, rekao je Alvaro Morata...

VIDEO

Alvaro Morata (27) je u Juventusu i Realu žario i palio, zabijao golove kao na traci, a onda ga je Chelsea u ljeto 2017. godine kupio za 80 milijuna eura što mu je očito bio težak teret na leđima. U Londonu se od njega očekivalo da nastavi igrati i zabijati kao u prethodnim klubovima, ali kao da se dogodila neka blokada. Golovi ga nisu išli i suša je bila nerješiva, a ni suigrači ga baš nisu voljeli. 

Španjolski reprezentativac je za španjolski radio COPE otkrio najbolnije trenutke iz svoje mlade karijere, no ti događaji su samo probudili revolt u njemu da trenira još jače i žešće.

- Nije to bio dobar period u mom nogometnom životu. Prestao sam uživati. U pojedinim trenucima nisam vjerovao u sebe. Imao sam osjećaj da bi mi suigrači, kad sam bio u prilici na terenu, izbjegli dodati loptu jer su mislili da ne mogu učiniti ništa dobro s njom. To me izluđivalo. Proživljavao sam teške trenutke. Razbio sam mobitel jednom poslije utakmice. Došao sam kući i bacio ga u zid - priznao je mladi napadač.

Wolverhampton Wanderers v Chelsea - Premier League - Molineux Stadium

Osjećao se užasno, a to se vidjelo i na travnjaku. tadašnji trener Chelseaja Antonio Conte ga je sve manje koristio, a kada bi ga stavio u igru, Španjolac bi opet kiksao. Nije se više mogao boriti s tim, a zimski prijelazni rok je doživio kao svoj spas i priliku za novi nogometni život.

- To me je izluđivalo. Bio je to loš period. Nikada se ranije nisam suočio sa tako ograničenom situacijom. Rekao sam supruzi da ćemo u siječnju otići što je dalje moguće jer se više nisam mogao nositi s tim pritiskom.

Unatoč tome, Chelsea ga je htio ostaviti jer su ga masno platili i vjerovali su da će im se kad tad isplatiti, ali Alvaro nije odustajao od svoje namjere. 

- Atletico se pojavio, iako sam imao još šest velikih ponuda. Chelsea je želio da ostanem, ali ja sam odlučio da učinim ono što sam želio i prethodnog ljeta i otišao sam u Atletico - kazao je Morata koji je prvo otišao na posudbu na Wandu Metropolitano, a onda su Madriđani i otkupili njegov ugovor.

La Liga Santander - Atletico Madrid v Espanyol

To nisu baš najbolje primili navijači Real Madrida, kluba u kojem je Morata započeo nogometnu karijeru, ali on se htio vratiti u Španjolsku i Madrid, bez obzira na boju dresa. 

U Chelseaju je odigrao 72 utakmice i zabio 24 gola, a u Atleticu je ove sezone pospremio sedam komada u 13 utakmica.

Pokretanje videa...

15:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka