Obavijesti

Sport

Komentari 328

Šuker: Hajduk neće uspjeti s izmjenama Zakona o sportu...

Šuker: Hajduk neće uspjeti  s izmjenama Zakona o sportu...
3

Svaka im čast, ali to im neće proći. Imam informacije i ne vjerujem da im to može ući u saborsku proceduru. Ako i uđe, mirni smo. Već smo pisali Uefi, kaže Šuker

VIDEO

Davor Šuker vratio se iz inozemstva nakon lobiranja za ulazak u izvršni odbor Uefe. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza u intervjuu za RTL otkrio je kako ima podršku predsjednika srpskog saveza Tomislava Karadžića i nekadašnjeg suigrača Dejana Savičevića, koji je na čelu crnogorskog nogometnog saveza.

- Čuo sam se s mnogo predsjednika i dobio sam dosta podrške. Ako uđem u izvršni odbor Uefe, neću dati ostavku na dužnost u HNS-u. Ostat ću predsjednik, imat ćemo duplu moć i značajan glas prema Uefi i Fifi - rekao je Davor Šuker za RTL.

Dok je on lobirao za ulazak u izvršni odbor, Hajduk i udruga Naš Hajduk predstavili su nacrt prijedloga izmjena Zakona o sportu koji namjeravaju progurati u hitnu saborsku proceduru. Šuker smatra da im to neće proći.

- Svaka čast udruzi Naš Hajduk, ali to im neće proći. Politika se ne smije miješati u sport. Ne vjerujem da će to ući u Sabor, imam informacije i ponavljam, ne vjerujem da to može ući u proceduru. Ako uđe, mi smo već pisali Uefi i Fifi. Mirni smo - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nemamo ništa protiv Hajduka. Želimo da Hajduk bude nositelj kvalitete u regiji, nositelj kvalitete kroz županijski nogometni savez i da bude dika i ponos Dalmacije te da ne bude na onim crnim listama.

Osvrnuo se Šuker i na privatizaciju Dinama.

- Svaka pomoć klubu, bilo u obliku kupnje dresa, šala ili dionice, je dobra stvar. Želim im sve najbolje u tom procesu. Drago mi je da se stvari pokreću kod nas, što vidimo na Rijeci i Dinamu. Nadam se da će i Hajduk to ubrzo shvatiti i krenuti s ulaganjima jer je to jedini put da osigura Europu - dodao je Šuker.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 328
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu