Sport

Komentari 100

Šuker: Naši porezni obveznici niti kunu neće platiti za kamp...

Šuker: Naši porezni obveznici niti kunu neće platiti za kamp...

Da smo otišli u Buzin prigovarali bi nam da smo daleko. Pa nismo mi hotelska industrija, mi ćemo imati dvadesetak soba da igrači mogu prespavati, kaže Šuker

Brojni novinari došli su na konferenciju za medije jer su željeli čuti Šukerovo mišljenje o incidentu dan ranije prigodom predstavljanja projekta kampa na Sveticama. Tako je Šuker morao progovoriti i o tome.

Šuker je o događajima na Sveticama rekao:

- U demokratskoj smo zemlji, ne skrivamo se, ne uzimamo, ne krademo, tražimo samo ono što nam treba. HNS ima svoje novce, uz potporu Uefe i Fife neće hrvatski poreznici obveznici platiti niti jednu kunu za taj kamp. Daj Bože da napravimo i regionalne centre. Čekajte da vidite maketu, bit će prekrasan objekt.

Zašto je kamp u samom centru grada?

- Da smo otišli u Buzin prigovarali bi nam da smo daleko. Mi nismo hotelska industrija, mi ćemo imati dvadesetak soba da igrači mogu prespavati. Tamo će biti tereni za mlade reprezentacije, ženski nogomet, futsal, to je nešto što nama treba. Investicija je od pet do sedam milijuna eura, treba to respektirati. Bit će tamo mjesta i za rekreativce.

Stalno govorite i o nacionalnom stadionu u Zagrebu, ali to želi i Split.

- Nemam ništa protiv Splita, moj je stav da ga imamo u Zagrebu i volio bih da ga imamo 2020. godine i da budemo domaćini Europskog prvenstva.

Najčitaniji članci