Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sukno: Da su liječnici bili malo oprezniji, ne bih uopće igrao!

Sukno: Da su liječnici bili malo oprezniji, ne bih uopće igrao!

Sandro je kao dječak s ocem Goranom dolazio u Zagreb u bolnicu na preglede i kontrole srca: Da sam u mlađim danima naletio na opreznije liječnike, možda bi mi zabranili igrati!

VIDEO

Sandro Sukno s 28 je godina završio karijeru. Šokirao je sportsku javnost jer nakon što je objavljeno da su mu liječnici pronašli probleme sa srcem, vijesti s dodatnih pretraga sugerirale su da se vraća. I izbornik Ivica Tucak računao je na njega na Svjetsko prvenstvo.

Ali Sukno je opraštajući se otkrio:

-  Želio sam i prikupio puno mišljenja, puno je tu bilo pregleda, testiranja. Bilo je i različitih mišljenja..., ali svega ovoga što sam osvojio u karijeri možda uopće nije trebalo ni biti! - rekao je za Sportske novosti, pa nastavio:

Sandro Sukno završio karijeru! 'Moje zdravlje nije optimalno'
Sandro Sukno završio karijeru! 'Moje zdravlje nije optimalno'

- Vjerojatno svega ne bi ni bilo da sam u mlađim danima naletio na neke još malo opreznije liječnike. Možda bi mi oni rampu spustili već tada, dok sam bio dječak. Da, možda bi mi zabranili igrati.

Sandro je kao dječak s ocem Goranom dolazio u Zagreb u bolnicu na preglede i kontrole srca.

- Kao što i danas postoje različita mišljenja, tako su postojala i tada, samo pozitivna, pa sam igrao. Možda je glupo u ovom trenutku to reći, ali sve je još i dobro završilo. A to što sam kao dječak dolazio u Zagreb, to su bili preporučeni godišnji pregledi, kontrola urođene srčane mane.

- U tom je trenutku to za liječnike bilo zadovoljavajuće, a ja se, isto tako, nikada nisam ni osjećao loše. Konačno, u Italiji sam igrao tri sezone, tamo išao na preglede i sve je bilo u redu. Onda je u jesen 2017., uoči početka sezone, možda tjedan dana prije 1. kola, bio neki drugi liječnik. Obavili smo pregled, ali me pitao bih li ja radio neki malo detaljniji pregled jer bi, po njemu, to bilo pametnije. Pristao sam i tako je i počelo, da bi na kraju došao do najvećeg stručnjaka u Italiji, dr. Zeppillija, koji mi je odmah preporučio mirovanje. Na koncu je najbitnije ovo danas - živa glava na ramenima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener