Obavijesti

Sport

Komentari 107

Sukob na Plesu: BBB-i izudarali Zdravka Mamića

Sukob na Plesu: BBB-i izudarali Zdravka Mamića
25

Mamić je uz zvuke romske glazbe izveo striptiz na Plesu, a nakon toga je oduševljen uletio među navijače, koji ga nisu baš najtoplije dočekali

VIDEO

Samo koji sat nakon velike pobjede u Amsterdamu, nogometaši Dinama sletjeli su u Zračnu luku Pleso. Oko 2.30 dinamovce je dočekalo gotovo 2000 navijača!
Ubrzo su se priključile i mažoretkinje, kao i omiljeni tamburaši maksimirskog šerifa Zdravka Mamića.
Već dugo navijači nisu na ovakav način proslavili jednu Dinamovu pobjedu. Bengalke su gorjele, ispucan je zavidan arsenal pirotehnike, a sve u čast momčadi koja je srušila četverostrukog prvaka Europe na njihovom travnjaku.
- Ovu pobjedu posvećujemo navijačima! Odigrali smo utakmicu koja će ući u klupske anale - rekao je presretni Ognjen Vukojević, koji je započeo akciju za drugi gol. Strijelac je na kraju te akcije bio Mario Mandžukić, junak amsterdamske večeri.
- Sanjar sam, ali nisam mogao slutiti da će ovako ispasti. Ginuli smo na terenu, cijela ekipa odigrala je fenomenalno - rekao je Mandžukić, koji je još u avionu od Zdravka Mamića na poklon dobio skupocjeni ručni sat.
- Dati Ajaxu tri gola nije mala stvar! Borili smo se, pokazali da možemo. Ostvarili smo cilj sezone - dodao je Gordon Schildenfeld, koji je pogriješio u prvoj utakmici.
Dok su Dinamovi igrači slavili u zračnoj luci, navijači su vani vodili mali rat s policijom. Željeli su ući u zračnu luku, ali policija to nije dopuštala. Pa je Mamić došao k njima... No to se pokazalo kao loš potez. Jer umjesto toplog pozdrava, Bad Blue Boysi su ga dočekali uvredama.

DOŠLO DO NAGURAVANJA IZMEĐU BBB-A I MAMIĆA
Umjesto da Dinamovi nogometaši dobiju zaslužene ovacije za fantastičnu igru, u prvi plan je izbio izvršni dopredsjednik. Prvo je rastrgao majicu, skočio na pult, pa skinuo i hlače i poveo pjesmu. Tamburaši su svirali, polugoli Mamić u deliriju pjevao...
'Captain Dinamo' je nakon toga izašao ispred aerodromske zgrade, istrgnuo se iz ruku policije i zaletio u masu navijača. Mamić je zapjevao Dinamove pjesme, a navijači su pjevali - "Mamiću, cigane, odlazi iz svetinje"
- Pi... ti materina, otac mi je poginuo 91., a ti ćeš mi vikati da nisam Hrvat?!  A di si ti bio? - vikao je jedan od Boysa, a u naguravanju koje je nastalo Maminjo je navodno primio nekoliko udaraca. Glavni akteri, nakon što se sve smirilo, poručili su:
- Ovo nije ništa, dobit ćeš ti opet.
Mamić se nakon toga vratio u zračnu luku i održao još jedan od svojih 'govora za domovinu'.
- Sad sam bio vani i vidio nekoliko delikvenata koji žele srušiti Dinamo. Volim Srbe i muslimane, no ovo vani su bili ratoborni Srbi i muslimani. Oni rade protiv Dinama, žele nas zavaditi, upravljaju medijima koji nas žele srušiti. Vi se zato morate boriti za očuvanje Hrvatske i Dinama, za Barišića, Mamića, Ivankovića... Čuvajte Hrvatsku za koju smo se borili, čuvajte od dušmana koji sve žele pokoriti i koji drže medije - urlao je Mamić pred igračima.


SLAVLJE IGRAČA OMELO SLIJETANJE ZRAKOPLOVA
Dinamovi igrači na putu do Zagreba u avionu su pjevali, skakali, pili pivo, viski, vino. A nastavili su pjevati i lupati rukama po “boksovima” za prtljagu kad je osoblje najavilo da počinje slijetanje. Nakon desetak minuta obratio im se kapetan aviona i zamolio ih da se smire jer će u protivnom teško sletjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida