Obavijesti

Sport

Komentari 17

'Sumnjali su na predinfarktno stanje. Ne smijem u dvoranu'

'Sumnjali su na predinfarktno stanje. Ne smijem u dvoranu'
2

Veljko Mršić prebolio je korona virus ali nije se dovoljno dobro pazio i sada ima "post covid" probleme. Liječnici su sumnjali na predinfarktno stanje, ali na sreću srce nije u pitanju. Sada mora pauzirati....

VIDEO

Dobro se osjećam, ali liječnik mi je strogo zabranio sve aktivnosti. Smijem hodati, spavati, jesti i piti, sve ostalo mi je zabranio, a pogotovo ulazak u dvoranu. Sljedeća tri tjedna sam na prisilnom odmoru, javio nam se izbornik košarkaške reprezentacije i trener Zadra Veljko Mršić nakon što je jutros izašao iz zadarske bolnice u kojoj je obavio pretrage.

 

Mršić je tijekom utakmice s Partizanom osjetio slabost, mučio ga je i kašalj, a problemi su se intenzivirali u nedjelju ujutro kad mu se javila i bol u prsima. U ponedjeljak ujutro probudio se s pritiskom u prsima, kad se digao iz postelje zateturao je i pao. U pratnji fizioterapeuta Zadra Mladena Babića otišao je na hitnu pomoć, odakle su ga premjestili na Odjel za kardiologiju gdje je podvrgnut svim potrebnim pretragama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sumnjali su liječnici na predinfarktno stanje, na anginu pektoris..., bili su mi povišeni srčani enzimi, ali na koncu su pretrage pokazale da nije u pitanju srce nego "post covid". Rekli su mi da se ne zafrkavam, da mi se stanje može ozbiljno pogoršati ako se nastavim iscrpljivati. Nema mi druge nego otići iz Zadra jer ću opet nakon par dana završiti u dvorani.... Planiram otići tjedan dana u Zagreb, potom tjedan dana u Imotski, a onda bi se treba vratiti u Zadar i priključiti treninzima – otkriva nam Mršić, koji ima povjerenja u svoj stožer na čelu s Ivanom Perinčićem:

- Uspostavili smo sustav igre i sada to samo treba održavati. I onako nema previše prostora za treninge u ovom zgusnutom rasporedu, a dok se raspored raščisti i ja bih se trebao vratiti – kaže Mršić.  

Hrvatska bez Ukića, Mršić zbog ozljeda i korone zvao debitanta
Hrvatska bez Ukića, Mršić zbog ozljeda i korone zvao debitanta

Izbornik košarkaške reprezentacije je imao korona virus krajem prošle godine, u međuvremenu ga je prebolio, no pandemija je na njemu ostavila teške posljedice. Na Badnjak mu se stanje pogoršalo zbog čega je bio hospitaliziran u bolnici. Imao je kratak dah, jak kašalj i visoku temperaturu te situacija nije bila nikako dobra. 

Nekoliko puta se vraćao na klupu svoje momčadi, vratio se nedavno te vodio i reprezentaciju u završnom ciklusu kvalifikacija za Euro, osvojio sa Zadrom Kup Krešimira Ćosića, no korona je ostavila ozbiljne posljedice pa će ovaj put morati na nešto duži odmor.

- Liječnici su me upozorili da se ne šalim i da mi ne pada na pamet vratiti se u dvoranu prije nego se oporavim i prije nego mi se vrati imunitet. Nema mi druge, stvarno ću ih morati poslušati ovaj put - završio je Mršić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu