Obavijesti

Sport

Komentari 17

Sumnjiva predaja: Tomiću se nije igralo zbog malo bodova?

Sumnjiva predaja: Tomiću se nije igralo zbog malo bodova?
1

PREDAO MEČ Tomić je švedskom sucu rekao da mu se ne isplati mučiti za malo bodova koje može osvojiti te da mu finale donosi napredak za tek jedno mjesto...

VIDEO

Dva meča u jednom danu, premalo bodova za značajniji napredak i trovanje hranom, čini se da su natjerali Bernarda Tomića na predaju u dvoboju četvrtfinala na ATP turniru u Sydneyju, zbog čega se Australac hrvatskog porijekla našao na udaru kritičara. 

- Osjećao sam se loše sinoć i bilo mi je teško odigrati dva meča u jednom danu. Bila je dobra odluka ne završiti meč, s obzirom na to da sam bio bolestan - rekao je Tomić na konferenciji za medije nakon dvoboja s Rusom Tejmurazom Gabašvilijem.

No, prvi nositelj turnira imao je nesreću da su kamere i mikrofoni uz teren uhvatili njegov razgovor s Mohamedom Lahyanijem, u kojem se Tomić požalio švedskom sucu da mu se ne isplati mučiti za malo bodova koje može osvojiti te da mu ulazak u finale donosi napredak od samo jednog mjesta na ATP ljestvici. Tomić se samo nasmijao na te primjedbe.

- Da, rekao sam mu, dva meča, bolestan, osvojim turnir, a napredujem samo jedno mjesto. Ne zvuči baš dobro za mene, zar ne - retorički je završio Tomić odgovor na pitanje o razgovoru sa sucem te dodao da će se prema Melbourneu zaputiti kad se dobro odmori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Grigoru Dimitrovu i Viktoru Troickom nije smetalo što su morali odrađivati dvostruki program s obzirom na to da su u četvrtak svi četvrtfinalni dvoboji odgođeni zbog jake kiše. S dvije pobjede ostvarene u petak stigli su do dvoboja za naslov.

Dimitrovu će to biti sedmo finale u karijeri u kojem će se boriti za svoj peti ATP trofej, dok će Troicki pokušati obraniti prošlogodišnji naslov. Dimitrov i Troicki sastali su se prošlog tjedna u 2. kolu turnira u Brisbaneu, a Bugarin je slavio u tri seta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...