Obavijesti

Sport

Komentari 22

Superborba ili cirkus?! Conor i Floyd napravili show u Vegasu

Superborba ili cirkus?!  Conor i Floyd napravili show u Vegasu
1

Recimo, sin legendarnog Rockyja Marciana ima negativan stav o ovoj borbi. I nije jedini. Boksački stručnjaci su složni, Floyd nema šanse u oktogonu, Conor nema što tražiti u ringu. Za mnoge je ovo - cirkus...

VIDEO

Floyd Mayweather i Conor McGregor stigli su u Las Vegas uoči, po mnogima, najvećeg i najglamuroznijeg boksačkog meča u povijesti. Kao takav, isti zaslužuje i 'show program' kakav je viđen danas po njihovu dolasku u Nevadu.

Mayweather koji u karijeri ima 49 pobjede u 49 boksačkih mečeva pojavio se na pozornici pa rekao:

- Pokušao sam se držati istog plana kao i uvijek, pokušao sam ostati opušten. No, tijelo mi je već malo starije pa sam se u ovom pripremnom kampu više odmarao, kako bi se tijelo moglo oporaviti. Rekao sam vam već ranije da ovaj meč neće otići do sudačke odluke. Ako se kladite, kladite se na to - rekao je.

UFC-ov prvak Conor McGregor nije bio toliko spektakularan. Uz pratnju nešto manje brojnijeg tima u odnosu na Floydov, poručio je sljedeće:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Miran sam i hladan, kao i svaki put prije meča. Spreman sam odraditi posao koji moram. Fizički sam spreman, oštar i nabrijan. Mayweather će biti u nesvijesti unutar jedne runde - rekao je na pozornici.

 

U Las Vegasu nalazi se ogroman broj irskih navijača.

- Las Vegas je Irska, mi smo vlasnici Vegasa. Dobro ćemo se zabaviti i to je to. Irci me dolaze podupirati, nema boljih od Iraca, preuzet ćemo čitav ovaj sport - rekao je Conor za kraj.

 

Recimo, sin legendarnog Rockyja Marciana ima jasan stav o ovoj borbi. I nije jedini. Boksački stručnjaci su složni, Mayweather nema šanse u oktogonu, McGregor nema što tražiti u ringu s ovakvom boksačkom klasom.

- Što god da se dogodilo u tom meču, mislim kako to ne bi trebao ići u Mayweatherov profesionalni skor, bila u pitanju pobjeda ili poraz. Ovo za mene nije pravi boksački meč, u pitanju je egzibicija. Niti je to meč koji me zanima, niti smatram kako će biti interesantna borba - rekao je Rocky Jr.

Inače, njih dvojica borit će se u Las Vegasu 26. kolovoza. To je jedan od najiščekivanijih mečeva godine, a novac koji prati taj spektakl probija sve granice.

Mayweather je i prije nego što je uputio prvi udarac zaradio 155 milijuna kuna. To je Floyd, neporaženi prvak s 49 pobjeda u 49 mečeva. I 26 nokauta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe