Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Suprug milijarder (76) Monike Seles je u 'ratu' sa - guskama

Milijarder Golisano ulagao je u zdravstvo, u obrazovni sustav i pomagao potrebitima, čak se po njemu na Floridi i zovu tri bolnice, međutim, ne želi platiti lokalnim 'šerifima' porez jer ga muče guske

Foto: YouTube
21 komentara

U domu slavne tenisačice Monice Seles (44) ovih dana nema mira. Njen suprug, milijarder Tom Golisano (76) ima problema sa vlastima jer ne želi platiti porez državi New York od 90 tisuća dolara zato što na njegovom bogatom imanju na jezeru guske neprestano obavljaju veliku nuždu.

Pokušao je svim sredstvima protiv toga, prskao je sredstvo koje ispušta smrad kako bi ih potjerao, postavljao je čak i mamac koji se koristi za vukove, ali guske su uporne i zagađuju mu skupu okolinu.

- Prošlog ljeta bilo je užasno. Pa vidjeli smo oko 100 do 200 gusaka kod nas. Ne možete šetati bosonogi, ne možete bacati frizbi, ne možete se družiti s unucima. Ovdje plaćam sve poreze i opet ne mogu koristiti svoje imanje jer guske obavljaju nuždu - požalio se Golisano.

Zato je bogataš promijenio svoju stalnu adresu na Floridu prije osam godina. Prije osam godina platio je 200 tisuća dolara poreza, sada je to smanjeno na 'samo' 60.

Tvrdi kako je zapadni New York žestok s visokim porezom. Supruga Monica plaća oko 4 tisuće dolara godišnje za svoj stan u istom gradu od 800 tisuća dolara, a Golisano mora za slično plaćati 28 tisuća. Zato je on počeo izbjegavati obveze.

- Problem je u vlasniku rezidencije. On treba voditi brigu o tome, ne grad - odgovorio mu je glavni čovjek u gradu Daniel Marshall. 

Milijarder Golisano ulagao je u zdravstvo, ulagao u obrazovni sustav i pomagao potrebitima, čak se po njemu na Floridi i zovu tri bolnice, međutim, ne želi platiti lokalnim 'šerifima' porez. 

- Stvar je principa, neću i gotovo - poručio je Golisano.

Naši partneri pišu
Message