Sport

Komentari 23

Suprugu ruskog tragičara zasuli porukama: 'Dužan mi je novac'

Suprugu ruskog tragičara zasuli porukama: 'Dužan mi je novac'

Fjodor Kudrjašov zabio je u 81. minuti autogol za pobjedu Hrvatske nad Rusijom i postao tragičar gostiju. "Zbornaja" će morati u play-off, a supruga Nastja objavila je neke reakcije pratitelja na Instagramu

Vjerojatno nitko u Hrvatskoj do jučer nije znao tko je Fjodor Kudrjašov, a zahvaljujući (ne)sretnom autogolu kojim se Hrvatska plasirala na Svjetsko prvenstvo u Kataru sljedeće godine i u 'Lijepoj našoj' je dobio nešto fanova.

Nikada nogometašima ne padaju lako autogolovi, pogotovo u ovako važnim utakmicama. Prisjetimo se samo nesretnog Kolumbijca Andresa Escobara koji je na SP-u 1994. skrenuo loptu u svoju mrežu zbog čega su SAD povele 1-0, a u konačnici i slavile 2-1. Escobar je ubijen samo pet dana nakon spomenute utakmice, a ubojice su se prilikom pucnjeva derali: "Gol, gol, gol...".

Supruga Nastja Kudrjašova podijelila je poruke nekih pratitelja na Instagramu. Koje su većinom bile pozitivne.

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Croatia v Russia World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Croatia v Russia

Ipak podijelila je jednu na koju se samo nasmijala, a pošiljatelj je očito na kladionici igrao dvoznak na Rusiju...

- Zašto mi tvoj muž ne odgovara? Dužan mi je novac. Izgubio sam zbog njega...

Druge su bile pune podrške, a uglavnom su se odnosile na to kako se takva pogreška može dogoditi baš svakome.

- Volimo Fjodora jako puno i uvijek navijamo za njega. On je predivna, bistra osoba i odličan nogometaš. Svatko ima uspona i padova, a ovo je bio apsurdni incident. Ne čitaj ove gluposti, iako vjerujem da bole. Vi ste super i zauvijek u našim srcima

- Nastenka, molimo te da preneseš Fjodoru da su pravi navijači uz njega. U nogometu se sve može dogoditi.

- Ne znam hoćeš li pročitati ovu poruku, ali nemoj se opterećivati na ove stručnjake iz fotelje. Tvoj muž je dao sve od sebe.

- Podrška Fjodoru. Najbolji je. Igrao je odlično, ali s*anja se događaju. Ovo je sport. Nitko ga ne krivi. Trebamo ga doigravanje. Ovo je moj sin nacrtao za njega.

Nastja Kudrjašov slobodno vrijeme iskoristi za putovanja i fotografiranje s društvom, a nisu joj strani niti luksuzni odmori. Veliki kontrast s obzirom da je djetinjstvo provela u Sibiru. Sa suprugom Fjodorom (34) u vezi je od mladosti.

U početku njihove veze jednom prilikom je istaknula da je ona plaćala prve kave i večere, sve dok Fjodor nije postao poznatiji nogometaš. Zajedno imaju kćer Milano (10) i sina Nikitu (6).

Najčitaniji članci