Obavijesti

Sport

Komentari 61

Sušić otvoreno: Zbog Mamića mi je propao transfer u Inter!

Sušić otvoreno: Zbog Mamića mi je propao transfer u Inter!
1

Otac Sead najzaslužniji je što sam u Antwerpenu, bilo mi je jako teško kad nisam igrao, a ovo mi je zadnji vlak za veliki transfer, rekao je Tino Sven Sušić, bivši nogometaš Hajduka

VIDEO

Tino Sven Sušić postao je novi igrač Antwerpena nakon što se nije naigrao u Genku i Maccabiju. No otkrio je da nije riječ o posudbi.

- Ne, ne... Raskinuo sam ugovor sa Genkom i s Antwerpom potpisao na godinu i pol dana, a moguće je da se ta suradnja produži na još godinu dana, ukoliko svi budemo zadovoljni - rekao je za sportsport.ba.

- Otac Sead je inače dugo prijatelj sa sportskim direktorom kluba Lucianom D'Onofrijem. S njim se poznajem još iz vremena dok sam bio u Standardu, jer me tu i doveo iz Genka, tako da zna dosta o meni. Samim tim je i najzaslužniji što sam danas u Antwerpu.

Ponovio je što mu se sve događalo nakon odlaska iz Hajduka, zašto nije igrao u Genku i Maccabiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam baš padao u depresiju, ali sigurno mi je bilo jako teško. Svakom igraču teško pada kada je po strani. Zamislite, treniram svaki dan naporno i kad dođe utakmica, sjedim na klupi ili na tribinama. Ne može nikako biti svejedno. No, sve je to sada iza mene, Antwerp je nova šansa i učinit ću sve da pokažem da mogu igrati na visokom nivou.

A govorilo se da će u Englesku ili Italiju.

- Mene je bilo dobro krenulo, baš kao u snu, ali na kraju sudbina nije htjela da idem lakšim putem. Ovo mi je posljednji vlak da se dokažem i pokušam napraviti nešto veliko u karijeri. Nisam od toga odustao, imam svoje snove i radit ću na njima.

Posebno je blizu bio odlazak u Inter...

- To je bilo skoro riješeno. Trebao sam samo otputovati, riješiti neke detalje i potpisati ugovor, no onda je iznenada cijeli posao propao. Umjesto mene došao je Marcelo Brozović iz Dinama, a svi znamo tko je Zdravko Mamić i koliko je jak u svijetu nogometa. Očito su presudile te dobre veze. Nema veze, život ide dalje.

Neigranjem u klubu ispao je i iz reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- Reprezentacija je za mene nešto posebno i uvijek sam se veselio tim pozivima. U posljednje vrijeme ih nije bilo, što je i sasvim normalno, jer nisam ni igrao. Da sam igrao dobro i bio u drugom planu, onda bih sigurno imao drugačiji stav. Cilj mi je da se dokažem u novom klubu i da ponovo nastupam za svoju zemlju.

Nedavno je Tino postao i otac. S djevojkom koju je upoznao u Splitu dok je igrao za Hajduk.

- Skroz mi se život promijenio. Mogu reći da sam veoma sretan čovjek i stvarno nikad nisam doživio nešto ljepše. Posvetio sam se maksimalno djetetu, skoro uopće ne izlazim.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.