Obavijesti

Sport

Komentari 32

Suze ljubimca Armade: 'Naslov smo dočekali svi, osim njega...'

Suze ljubimca Armade: 'Naslov smo dočekali svi, osim njega...'
1

Admir Hasančić nije mogao suzdržati suze. Bio je to emotivan slom na prisjećanje bivšeg suigrača Gorana Brajkovića koji je prije dvije godine poginuo u prometnoj nesreći u 37. godini života

VIDEO

Mađar Barnabás Sztipánovics ubacio je s desne strane na peterac gdje se nalazio Admir Hasančić koji je zabio gol. Nije bio priznat. Zoran Krečak podigao je zastavicu još dok je lopta bila u zraku, što je glavni sudac Alojzije Šupraha i prihvatio.

Naknadna HTV-ova analiza trodimenzionalnom tehnologijom pokazala je da je Krečak pogriješio tada, kao i nakon još jednog kontakta prije nego što je Hasančić postigao gol.

Rijeka bi tom pobjedom osvojila HNL s dva boda prednosti pred Croatijom , koja je svoj posao u zadnjem kolu Lige za prvaka odradila pobjedom nad Varteksom 2-0 u Maksimiru pred svega 2000 ljudi . "Modri" su tako osvojili četvrti naslov prvaka i peti ukupno, a Rijeci se unatoč velikoj pogrešci nitko iz HNS-a ili sudačke organizacije nije ispričao.

U reportaži Nove TV ljubimac Armade, Hasančić, prisjetio se tih trenutaka.

- Sjećam se tog pogotka kao da sam sad na terenu, kao da ide taj centaršut i moja lijeva noga posprema loptu u mrežu. Samo mi taj trenutak na koji sam naviknuo svoje navijače. Svaki moj gol je bio ispraćen trkom prema navijačima - rekao je za Novu TV pa nastavio:

- Međutim, dogodilo se što se dogodilo. Sad smo konačno dočekali, slavit ćemo noćima ako bude trebalo. Zaslužena titula bez ijedne mrlje. Napokon da je Rijeka uzela tu titulu. Napokon da smo svi to dočekali, osim jedino mog suigrača... - zastao je Hasančić pa zaplakao.

Nije mogao suzdržati suze. Bio je to emotivan slom na prisjećanje bivšeg suigrača Gorana Brajkovića koji je prije dvije godine poginuo u prometnoj nesreći u 37. godini života. Naime, 28. lipnja 2015., u  prometnoj nesreći na raskrižju Ulice 43. istarske divizije i  Varljenske ceste u Opatiji, stradao je bivši igrač Rijeke, kijevskog Arsenala i NK Opatije. Dvaput je nastupio i za reprezentaciju Hrvatske. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba