Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

'Svaki dan gledam svoju bebu kako se bori. Sve je jača i jača'

Allyson Felix prošli mjesec rodila je kćer nakon hitnog carskog reza. Malena je na svijet stigla prerano, ali liječnici su optimistični, bit će dobro, kao i majka, koja već planira nastup na Olimpijskim igrama 2020.

Athletics - IAAF World Championships - Day Six - Beijing National Stadium
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
3 komentara

Pokušavam biti otvorena i shvatiti što je Bog pripremio meni i mojoj obitelji. Još se osjećam ranjivo, ali u isto vrijeme i hrabro. I uzbuđeno, rekla je američka atletičarka Allyson Michelle Felix (33).

World Athletics Championships | Autor: LUCY NICHOLSON Foto: LUCY NICHOLSON

Sve je jača i sve ljepša

Prošli mjesec rodila je kćer Camryn nakon hitnog carskog reza. Malena je na svijet stigla prerano, ali liječnici su optimistični, bit će dobro, kao i majka, koja već planira nastup na Olimpijskim igrama 2020. godine.

- Svaki dan gledam svoju bebu na neonatalnom odjelu, gledam je kako se bori. Svaki je dan sve jača i sve ljepša - rekla je Felix, koja je najuspješnija američka atletičarka u povijesti sa šest šest olimpijskih zlata.

Foto: Instagram

Plan za Olimpijske igre u Tokiju

Allyson Felix trči 100, 200 i 400 metara, uz šest olimpijskih zlata ima i tri olimpijska srebra i čak 11 zlata sa svjetskih prvenstava.

- Nastavit ću trčati, sad to više ne radim zbog medalja. Vratit ću se i pokušati, ako vidim da ne ide, OK. Znat ću da sam pokušala i dala sve. Imam sve posloženo u glavi, ako se to ne ostvari, nema veze, no moram pokušati - dodala je američka atletičarka. 

Athletics - IAAF World Championships - Day Six - Beijing National Stadium | Autor: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message