Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Šveđanke su kukavice: Savez je zbog ovog izbacio Hope Solo...

Američka golmanica Hope Solo (35) izbačena je iz reprezentacije na šest mjeseci jer je izvrijeđala protivnice nakon poraza u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Rio de Janeiru

GER, FIFA Women  Worldcup 2011, Brasilien vs USA
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
14 komentara

Američki nogometni savez izbacio je golmanicu Hope Solo (35) iz reprezentacije na pola godine. Ekipa SAD-a ispala je s olimpijskog nogometnog turnira na penale od Šveđanki, a Hope Solo je nakon utakmice izvrijeđala suparnice.

- Šveđanke su obične kukavice! Uopće nisu htjele igrati. Mi smo igrale, pokazale smo pravo srce i ponosna sam na svoje suigračice. Šveđanke su se povukle i nije ih zanimao nogomet - rekla je američka golmanica nakon poraza u četvrtfinalu.

Zbog tih komentara izbačena je iz reprezentacije.

- To je neprihvatljivo ponašanje kakvo nećemo tolerirati u američkom timu - rekao je predsjednik saveza Sunil Gulati.

Oglasila se i golmanica.

- Proteklih 17 godina posvetila sam američkom nogometu i taj posao radila sam na jedini način koji znam, strastveno i profesionalno čime sam došla do titule najbolje golmanice svijeta. Tužna sam zbog odluke saveza jer ne bih mogla biti ovakva golmanica da nisam takva osoba. Cijelu karijeru htjela sam samo najbolje za moju ekipu i ženski nogomet i nastavit ću s istom strašću - objavila je Hope Solo.

Naši partneri pišu
Message