Obavijesti

Sport

Komentari 23

Sve je bolje: Schumacher je sad pri svijesti u pariškoj bolnici

Sve je bolje: Schumacher je sad pri svijesti u pariškoj bolnici
2

Michael Schumacher još je 2013. godine nastradao na skijanju u francuskim Alpama, dok mu se od rujna 2014. pruža specijalistička njega u Lausseani. A već je dvaput bio na liječenju u Parizu...

Michael Schumacher nalazi se pri svijesti nakon što je u ponedjeljak primljen u parišku bolnicu na liječenje matičnim stanicama. Sedmerostruki prvak Formule 1 je u bolnicu Georges-Pompidou stigao zbog transfuzije matičnih stanica koje smanjuju upalu, a 50-godišnji Nijemac još je 2013. godine zaradio teške ozljede mozga na skijanju u Alpama.

Legendarni vozač Formule 1 danas bi trebao biti pušten iz bolnice, a neimenovana medicinska sestra za francuski Le Parisien je poručila:

- Da, zadužena sam za Schumachera, a budite sigurni kako se on nalazi pri svjesti.

Michael Schumacher je poslije nesreće na skijanju bio u induciranoj komi, dok mu se od rujna 2014. godine svakodnevno pruža specijalistička njega u njegovom domu u Lausseani. Također, Le Parisien tvrdi kako se Schumacher već u dva navrata liječio u pariškoj bolnici Georges-Pompidou, no svaki put je tamo bio primljen pod lažnim imenom.

Njegov boravak u pariškoj bolnici izazvao je veliku pažnju javnosti, pa na Schumachera cijelo vrijeme prati desetak sigurnosnih agenata. 

Pokretanje videa ...