Obavijesti

Sport

Komentari 40

Pripremit ćemo se za Dinamo, a VAR ćemo zaVARiti kad dođe

Pripremit ćemo se za Dinamo, a VAR ćemo zaVARiti kad dođe
2

Dinamo igra kontre polukontre. Ima jako opasne igrače na bokovima i u sredini napada. Imaju jako dobre igrače, no igramo u Splitu, na Poljudu i neću dopustiti da itko bude gazda kod nas, rekao je Vulić...

VIDEO

Nogometaši Hajduka povezali su tri pobjede zaredom te su uspjeli podići samopouzdanje i igru za najveći hrvatski derbi koji se željno iščekuje svake godine, a to je utakmica s Dinamom.

Oba kluba su kao uvertiru u derbi odradili u srijedu u hrvatskom kupu. Hajduk je u Zagrebu prošao Vrapče dok je Dinamo pobijedio Slogu iz Mravinaca minimalnim rezultatom.

Trener Hajduka Zoran Vulić, koji je donio prijeko potreban mir na Poljud, najavio je sutrašnji derbi s Dinamom.

Veliki derbi Dinama i Hajduka: Očekuje se preko 25 tisuća gledatelja na tribinama Poljuda Reporter: Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata Sport u Petak, 28. rujna 2018.

- Dinamo ima 25 kvalitetnih igrača, bez obzira u kojem sastavu igra. Teško ih je i pročitati do kraja jer tek je protiv Fenerbahčea igrala njihova momčad koja je u optimalnoj formi. Poznajemo ih dobro, a vidjet ćemo hoćemo li ih uspjeti do kraja pročitati - rekao je prvo trener Hajduka nekoliko riječi o Dinamu pa se okrenuo svojoj momčadi.

- Mislim da smo spremni i učinit ćemo sve da utakmicu privedemo kraju kako želimo. Nama su tri boda važna, neću reći da je Dinamo favorit jer nitko nije favorit na Poljudu, ali može se reći i da im je ovo prva prvenstvena utakmica u kojoj nisu domaćini. Imali smo samo dva dana treninga uoči utakmice. No, to je derbi i bit ćemo jako motivirani.

Vulić se nada kako igrači neće izgorjeti od želje u sjajnom ambijentu koji će biti na Poljudu.

- Može se dogoditi da igrači izgore. I ja sam kad sam bio mlad sam izgorio na Poljudu protiv Dinama. Tražiti ću agresivnost, moramo izbjegavati konflikte s protivničkim igračima.

Na pitanje jednog novinara što misli o uvođenju VAR-a, Vulić je kratko i jasno odgovorio i nasmijao sve prisutne:

- Zavarit ćemo ga.

- Dinamo igra kontre polukontre. Ima jako opasne igrače na bokovima i u sredini napada. Imaju jako dobre igrače, no igramo u Splitu, na Poljudu i neću dopustiti da itko bude gazda kod nas. Ne smijemo se opterećivati s njihovom snagom. Moramo razmišljati o nama i smatram da možemo to kvalitetno odigrati.

Progovorio je Vulić i o vremenima kada je kao igrač i sam sudjelovao u derbijima.

- Tada su BBB i Torcida navijali zajedno. Hvata me tuga kad se sjetim tog zajedništva. Tužan sam kad vidim stvari koje se danas događaju. Volio bih da generacije poslije nas doživljavaju derbije koje sam ja doživio, mirne, s puno golova i aplauz na obje strane.

- Olmo je jedan jako talentiran i dobar igrač i morat ćemo dobro pripaziti na njega - upozorio je Vulić na Olma.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani