Obavijesti

Sport

Komentari 13

Šveđani su spriječili preokret Slovenaca, slavlje Španjolaca

Šveđani su spriječili preokret Slovenaca, slavlje Španjolaca
1

Završeno je 1. kolo rukometnog Eura u skupinama C i D. Španjolska je pobijedila Njemačku, Švedska je bila bolja od Slovenije, Mađarska od CG, a Danska od Rusije

VIDEO

Slovenski rukometaši bili su na pragu velikog preokreta na startu Europskog prvenstva u Poljskoj, ali su na kraju poraženi u srazu sa Švedskom 23-21.

Švedska je na poluvremenu dvoboja u Wroclawu vodila 16-9, a u 33. minuti je momčad Stafana Olssona imala velikih +8 (18-10). No izabranici Veselina Vujovića uspjeli su napraviti veliki preokret fanatičnom obranom te u 50. minuti doći do izjednačenja (20-20).

U završnih deset minuta Slovencima je ponestalo koncentracije i preciznosti u napadu pa su ostali bez bodova. U posljednjoj minuti su imali napad za izjednačenje na 22-22, ali su se Šveđani uspjeli obraniti.

U prvoj utakmici u skupini C Španjolci su u drugom poluvremenu održavali prednost stečenu u prvom dijelu te na kraju svladali Njemačku 32-29.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Piotr Matusewicz/Pressfocus

Uvjerljive pobjede na startu Europskog prvenstva ostvarili su Mađari i Danci u skupini D, kojoj je domaćin Gdanjsk. Mađarska je s 32-27 nadigrala Crnu Goru, a Danci su protiv Rusije slavili s 31-25.

U nedjelju su na rasporedu utakmice u skupinama A i B. Hrvatski rukometaši će u Katowicama, nakon uvodne pobjede nad Bjelorusijom, igrati protiv Norveške. Utakmica započinje u 18.15 sati.

EP u rukometu, 1. kolo:

skupina C

  • Španjolska - Njemačka 32-29
  • Švedska - Slovenija 23-21

skupina D

  • Mađarska - Crna Gora 32-27
  • Danska - Rusija 31-25
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića