Obavijesti

Sport

Komentari 35

'Svi mi hvale tog Hrvata... Kod nas će postati baš veliki igrač!'

'Svi mi hvale tog Hrvata... Kod nas će postati baš veliki igrač!'
2

I prije nego što je Barella otišao u Inter, klub sa Sardinije odabrao je da će ga naslijediti upravo hrvatski veznjak koji će napokon dobiti pravu šansu i, vjeruju na jugu, potvrditi svoj veliki talent

VIDEO

Darijo Srna okončao je aktivnu igračku karijeru, ali od naredne sezone Hrvatska će opet u jedinom Serie A klubu sa Sardinije, Cagliariju, imati dva svoja veznjaka. Vjerojatno.

Pokretanje videa...

02:14

Filip Bradarić već je 'starosjedilac', ali jako se sviđa grčkom PAOK-u čiji je predsjednik (Rus Ivan Savvidis koji je poznat postao po tome što je usred utakmice ušao na travnjak - s pištoljem) dosta je žestoko zapeo da Filipa dovede u Solun.

No jedan je Vatreni Cagliariju zajamčen. Marko Rog na Sardiniju je došao iz Napolija u kojem nikad nije dobio pravu šansu, u Cagliariju će ju dobiti onako kako mladom igraču treba, a u njegovom novom klubu ni najmanje ne sumnjaju da će baš na otoku Marko dokazati da je zapravo: svjetski igrač.

- Čim je postalo jasno da ne možemo zadržati Nicolu Barellu koji je htio u Inter moj sportski direktor Marcello Carli istog je trenutka rekao: 'Marko Rog'. To je igrač kojeg dovodimo umjesto Barelle - priča predsjednik Tommaso Giulini.

Serie A - Napoli v U.S Sassuolo

- Naravno da sam potražio i druga mišljenja, a gdje god sam se okrenuo tog su mi Hrvata samo hvalili. Hvalio ga je sam Barella, hvalio ga je Pavoletti koji je sa njim igrao u Napoliju, svi o Rogu pričaju isključivo i samo najbolje. Dečko je bio jedan od najdragocjenijih hrvatskih talenata, ali u tri godine u Italiji nije dobio pravu šansu. E mi ćemo mu dati tu šansu i baš će u Cagliariju napraviti taj iskorak i dokazati da je veliki igrač! - rekao je Giulini, a Rog može samo guštati slušajući svog novog predsjednika.

Transfer je dogovoren baš na njegov 24. rođendan. Rog će prvu sezonu u Cagliariju biti na posudbi za 2 milijuna eura, a onda će njegov ugovor s Napolijem biti otkupljen za još 13 milijuna. Hrvatski je veznjak sa novim klubom potpisao ugovor na pet godina uz zajamčenu zaradu od milijun eura godišnje tj. po sezoni.

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu