Sport

Komentari 6

Svi u Višnjik! Đokovića i društvo možete gledati već od 120 kuna

Svi u Višnjik! Đokovića i društvo možete gledati već od 120 kuna

Idući vikend, od 19. do 21. lipnja, sve oči teniske javnosti bit će uperene u Zadar, gdje se održava revijalno natjecanje u sklopu Adria Toura. Za svaki dan organizatori su pripremili i koncerte

Iako još nisu poznate epidemiološke preporuke za puštanje gledatelja na sportske događaje za zakazani termin Nacionalnog stožera civilne zaštite, organizatori revijalnoga teniskog turnira u Zadru Adria Tour već su pustili ulaznice u prodaju.

Od 19. do 21. lipnja u Višnjiku će igrati najbolji svjetski tenisač Novak Đoković, a bit će tu i naša dva asa Marin Čilić i Borna Ćorić, Bugarin Grigor Dimitrov... Dio zarade namijenjen je izgradnji Nacionalnoga teniskog centra u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: Goran i Novak se zabavljaju

Za prvi dan ulaznice su nešto jeftinije i stoje 120 kuna za mjesta od 17. reda. Od osmoga do 16. reda koštaju 140 kuna, a najskuplje su za mjesta od prvoga do sedmog reda, 170 kuna.

Program počinje u 17 sati, a u 21 sat koncert će održati Gibonni.

U subotu i nedjelju ulaznice za iste kategorije stoje 150, 180 i 200 kuna, a za svaki dan za VIP ložu morat ćete izdvojiti 750 kuna.

U subotu će program krenuti ranije, već u 12 sati ekshibicijskim mečom naše Donne Vekić i Srpkinje Olge Danilović. Prvi natjecateljski mečevi su od 14 sati, a drugi od 19 sati. Za večernji koncert od 21 sat bit će zadužen Petar Grašo.

U nedjelju program počinje u 14 sati, a finala su od 20 sati. Najavljen je i koncert gosta iznenađenja od 21 sat. Prodaja je u sustavu ulaznice.hr, a kapacitet montažnih tribina je 9000 mjesta.

Najčitaniji članci