Obavijesti

Sport

Komentari 12

Svilokos je imao svoj "show": Pogriješio pa ponovio penal...

Svilokos je imao svoj "show": Pogriješio pa ponovio penal...
5

Odigrane su prve dvije utakmice 25. kola HNL-a. Lučko i Osijek odigrali su 2-2 iako su domaćini dvaput vodili i sat vremena imali igrača više. Cibalia je dobila "lokose"

VIDEO

Zanimljivo je bilo u prve dvije utakmice 25. kola Prve HNL. Lučko se polako može pripremati za drugu ligu. Osijek je osvojio važne bodove na gostovanju. No Lučko je propustilo svoju šansu. Domaći igrači dvaput su vodili, imali su sat vremena igrača više, ali borbeni Osječani osvojili su bod koji će im puno značiti u borbi za ostanak.

Sudac Svilokos imao je svoj "show". Lučko je povelo golom iz penala. Svilokos je osječkom igraču Lukačeviću pokazao crveni karton jer je bio posljednji igrač. Sarić je namjestio loptu na bijelu točku, osječki golman obranio mu je udarac, ali je Svilokos naredio ponavljanje. Zašto? Isključeni Lukačević nije još izašao s travnjaka. No to je sučeva pogreška jer je uopće dopustio izvađanje penala. U drugom pokušaju Sarić je mirno zabio za 1-0.

Osijek je potom izjednačio golom Peroševića u 45. minuti da bi Lučko do novog vodstva došlo u 75. minuti golom Raka. No Perošević je svojim drugim golom na utakmici iz penala postavio konačnih 2-2.

Cibalia uzela sve "lokosima"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nogometaši Cibalije u drugoj su utakmici slavili na gostovanju kod Lokomotive 2-1. Cibalia je u Maksimir stigla nakon rezultatske katastrofe u Kupu i 3-0 poraza od Osijeka. Kramarić je zabio za vodstvo Lokomotive već u 5. minuti utakmice. No golovima Kresingera i Bartolovića vinkovačka momčad uzela je puni plijen.

25. kolo Prve HNL:

Lokomotiva - Cibalia 1-2 (Kramarić 5-11m / Kresinger 18, Bartolović 39)

Lučko - Osijek 2-2 (Šarić 28-11m, Rak 75/ Perošević 45, 85-11m)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener