Obavijesti

Sport

Komentari 89

Svjetski mediji: Šokirani Hrvati porazom jako pomogli Walesu

Svjetski mediji: Šokirani Hrvati porazom jako pomogli Walesu
1

'Hrvatska je u Mađarskoj doživjela šok u kvalifikacijama protiv Mađarske, 52. reprezentacije svijeta i tako pomogla Walesu' napisao je BBC nakon iznenađujućeg poraza Hrvatske (2-1) u 2. kolu kvalifikacija za Euro 2020.

VIDEO

'Hrvatska pala u Mađarskoj', 'Hrvatska s Modrićem i Rakitićem poražena u Mađarskoj', neki su od naslova svjetskih medija nakon što su Mađari šokantnim preokretom pobijedili Hrvatsku na Groupama Areni (2-1).

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić nakon poraza od Mađara

Pokretanje videa...

01:44

Hrvatsku je u vodstvo doveo Ante Rebić u 13. minuti, a preokret su Mađarskoj donijeli Kramarićev suigrač Adam Szalai u 34. i Mate Patkai u 76. minuti. Ni svjetski mediji nisu krili začuđenost ovim porazom svjetskim viceprvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mađarska je porazila Hrvatsku nakon preokreta i u kvalifikacijama za Euro šokirala svjetske viceprvake - napisali su na ESPN-u, a Daily Mail navodi:

- Velika priča dogodila se u Mađarskoj koja je s 2:1 svladala Hrvatsku, finalista Svjetskog prvenstva - a Associated Press dodaje : 

- Hrvatska je porazom kod Mađarske (2-1) nastavila neuvljerljive kvalifikacije za Euro 2020.

Francuski L'Equipe je bio kratak i jasan s naslovom 'Hrvati pali u Mađarskoj', a raspisali su se i mediji u susjedstvu. Bosanski portal Klix.ba naveo je kako ej 'Neuvjerljiva Hrvatska nakon preokreta poražena od Mađarske u Budimpešti', dok je srpski B92 poručio kako su 'Hrvati šokirani u Budimpešti'.

Najdalje su u svojim zaključcima otišli slovenski kolege iz 24ur.

- Hrvati poveli, a onda je uslijedio mrak, Mađari bacili aktualne svjetske viceprvake na koljena - napisali su Slovenci, a nešto slično su objavili i bosansnki novinari s portala sportsport.ba:

- Šok za 'vatrene' u Budimpešti: Modrić i društvo položili oružje protiv Mađarske!

Bilo kako bilo, u skupini Hrvatske reprezentacije sad je prava zavrzlama jer četiri momčadi (Wales, Slovačka, Mađarska, Hrvatska) imaju po tri boda, dok je u najvećoj prednosti Wales koji u sljedećoj utakmici igra protiv Hrvatske 8. lipnja na Gradskom vrtu u Osijeku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...