Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Svjetsku prvakinju na 100 km dočekali 'kod kuće' na Marjanu

Nikolina je istrčala i normu u klasičnom maratonu te bi trebala biti dio hrvatske reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju za dvije godine. Dočekali su je u parku šume Marjan, gdje svakodnevno trenira...

Foto: Facebook/Nikolina Šuštić
10 komentara

Split je na dostojan način dočekao svoju novu sportsku heroinu, svjetsku prvakinju u ultramaratonu, Nikolinu Šustić. Nikolina je prošlog vikenda u Svetom Martinu na Muri uzela zlato na Svjetskom prvenstvu, pritom oborivši hrvatski rekord u ženskoj, ali i u muškoj konkurenciji!

Rezultat 7:20:34 najbrže je vrijeme istrčano na tlu Hrvatske i posljednji u nizu rezultat sjajne Splićanke, koja utrke na 100 kilometara trči već deset godina.

Split dočekao super Nikolinu! Svjetska prvakinja u ultramaratonu na 100 km Nikolina Šustić stigla je na svoj Marjan... Reporter: Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata Sport u Ponedjeljak, 10. rujna 2018.

Nikolina je istrčala i normu u klasičnom maratonu te bi trebala biti dio hrvatske reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju za dvije godine.Na Sjevernim vratima, u parku šume Marjan, tamo gdje svakodnevno trenira, dočekali su je obitelj, prijatelji i biciklisti rekreativci, darivali je cvijećem i poželjeli sve najbolje u nastavku karijere.

Naši partneri pišu
Message