Obavijesti

Sport

Komentari 7

Tajili da mu je umro otac i otkrili mu tek kad je pobijedio Deliju...

Tajili da mu je umro otac i otkrili mu tek kad je pobijedio Deliju...

Nakon meča, borci su se zagrlili, Ante je priznao Brazilcu da je bio bolji i da je prvak, a Brazilčev kut već je počeo slaviti. Cappelozzi se obitelj javila nakon pobjede te su mu prenijeli da mu je umro otac u nedjelju

VIDEO

Ante Delija (31) pokušao se revanširati Bruni Cappelozzi (32) za poraz u prvom kolu PFL-ova turnira i to u finalu. Međutim, nije uspio te su titula i milijun dolara otišli put Brazila nakon sudačke odluke.

POGLEDAJTE VIDEO: Ante Delija reagira na svoje borbe

Pokretanje videa...

Ante Delija: ‘Za prve mečeve nisam bio plaćen, tek u Rusiji i Japanu sam nešto zaradio’ | REAKCIJA 04:13

Druga runda bila je ta za kojom će žaliti Dubrovčanin. Možemo reći da je u Cappelozzinom stilu na žici dobrom boksačkom kombinacijom uzdrmao Brazilca, zatim ga srušio i nastavio s ground and poundom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izgledalo je kao da na trenutke Delijin protivnik ne zna gdje je, 'palio se i gasio', ali na kraju je nekako 'upalio agregat' i uspio se vratiti kako u rundu, tako i u meč. Ante je išao i na d'arce choke, a na kraju ga je to koštalo pozicije pa je kraj runde dočekao s Brazilcem na leđima.

Nakon meča, borci su se zagrlili, Ante je priznao Brazilcu da je bio bolji i da je prvak, a Brazilčev kut već je počeo slaviti. Cappelozzi se obitelj javila nakon pobjede te su mu prenijeli da mu je umro otac u nedjelju.

Skrivali su to od njega kako bi ostao fokusiran na meč karijere protiv hrvatskog MMA borca. Brazilac nije mogao zaustaviti suze u pobjedničkom govoru te kad mu se obitelj javila iz Brazila putem velikog ekrana.

''Najsretniji i najtužniji dan u mom životu. Nisam znao da sam izgubio najvećeg prijatelja u mom životu. Hvala ti na svemu, samo Bog može objasniti na čemu sve. Volim te više od života, hvala ti što si me naučio da budem ljudsko biće. Ovaj pojas je tvoj, stari'', napisao je na Instagramu emotivni Cappelozza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...