Obavijesti

Sport

Komentari 10

Sve tajne Leicestera: Simpson veliki plejboj, a Vardy 'vicomat'

Sve tajne Leicestera:  Simpson veliki plejboj, a Vardy 'vicomat'
4

Vardy je zadužen za atmosferu, s Mahrezom sam pričao o Vahi, Morgan nikad ne viče, a Simpson je ljubimac žena, otkriva nam Andrej Kramarić

VIDEO

Uh, ne znam od koga da počnem. Danny Simpson vam je najveći plejboj. Cure ga obožavaju, a i on uživa u njihovu društvu. A Kante nakon svake utakmice, to vam jamčim, može otrčati maraton, 42 kilometra su za njega mačji kašalj, počeo je Andrej Kramarić, koji dolazi na proslavu naslova.

Ako je za vjerovati Aiyawattu Srivaddhanaprabhi, drugom čovjeku kluba, tu će proslavu predvoditi Jamie Vardy. Prvi kad treba zabiti gol, prvi i kad treba proslaviti uspjeh.

- Kad je iz niželigaša stigao u Leicester, počeo je piti svaki dan. Čak je i na treninge dolazio pijan - kaže Aiyawatt.

- Pitao sam ga želi li tako živjeti i brzo završiti karijeru. Rekao sam mu da smo previše uložili u njega i da nam ne vraća na pravi način. Poslije toga je prestao piti i počeo jače trenirati, ali nismo imali pojma da može biti ovako dobar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iz Vardyja je maksimum izvukao Claudio Ranieri. U lipnju prošle godine sjedio je u svom domu u Rimu. Zazvonio je mobitel. Poziv koji će promijeniti sliku engleskog nogometa. Menadžer mu je nudio posao u Leicesteru. No čelnici ‘lisica’ nisu baš bili zainteresirani. Tad je u sobu ušao gazda Vichai Srivaddhanaprabha.

- Čekaj, ti si trenirao moje idole, Gabriela Batistutu i Francesca Tottija - upitao je.

- Jesam - rekao je Claudio.

- Onda imaš posao.

I bajka je počela. Godinu dana poslije toga završila je remijem Chelseaja i Tottenhama.

- Gledao sam utakmicu i bio na grupnom chatu s ostatkom momčadi. Baš smo se dopisivali i svi smo bili uvjereni da će Chelsea sigurno izjednačiti. Ljudi su doslovno igrali kao da im život ovisi o toj utakmici. Pa to je bio takav ‘fajt’ da je sudac mogao isključiti pola momčadi. Svi smo emotivno proživljavali, imali smo osjećaj da je cijeli svijet uz nas. Osjećam se ponosno kao osvajač Premiershipa - kaže Kramarić.

Samo mi nemoj spominjati tatu

Ništa Schmeichela ne živcira kao uspredbe s ocem. U lokalu je bila snimka utakmice, a  Kasper je nešto obranio.

- To bi i tvoj tata obranio - dobacio je konobar, a Kasper je ustao i napustio lokal.

Šaljivdžija, a jak je kao bik

Robert Huth izgleda opasno, jak je kao bik, a zapravo je potpuno suprotan. Šaljivdžija, nije mu problem napucati loptu preko tribine ako bude potrebno. Baš ga briga. Sjajan lik, opisao ga je Kramarić.

Kapetan nikad ne podiže glas

Wes Morgan je vođa momčadi. Kapetan je već godinama, primjer kako se treba ponašati. No nikad nije podigao glas ni na koga u svlačionici. Ne znamo kako je kad on poviče, otkrio je Andrej Kramarić.

"Mali, nisi ti za Manchester United"

Danny Simpson došao je u Man. United, no nakon dvije probne utakmice su mu rekli: ‘Imaš nešto, ali ne za Premiership. Možda da probaš u nekom manjem klubu?”. Probao je...

Pametni Fuchs, a nije Radovan

Schalke se Sebastiana Fuchsa odrekao besplatno. Da samo vidite kako je inteligentan. Tu inteligenciju koristi na terenu, ima sjajan pregled igre i uvijek pronađe suigrače, kaže Kramarić.

Ni minute nije dobio u 14 godina

S osam godina je došao u Man. United, no nikad nije zaigrao niti sekunde za prvu momčad najdražega kluba. Ferguson ga je 2009., u posljednjem kolu protiv Hulla, stavio na klupu, no ipak ga nije uveo u igru.

Utakmica, pa maraton

U šali kažemo da je 70 posto planeta pokriveno vodom, a ostalih 30 posto pokriva N’Golo Kante. Nakon utakmice može, bez ikakvih problema, otrčati maraton. Njemu 42 kilometra nije nikakav problem.

Vicomat Vardy se šali i zabija

U svakoj momčadi morate imati jednog igrača za atmosferu. Kad izgubimo, Jamie Vardy je zadužen za atmosferu. Uđe u svlačionicu, ispriča neku foru i svi se nasmijemo. Duhovit lik, opisuje ga Kramarić.

Neka se javi koga nije vodio Vaha

Pričao mi je kako imaju super izbornika, a ja sam rekao: ‘Znam, i mene je trenirao’. Gledao me u čudu, kao da ne vjeruje. Od tada smo često razgovarali o Vahidu Halilhodžiću, kaže Krama o Mahrezu.

Toliko juri da se ozlijeđuje

Nikad nisam igrao s moćnijim igračem od Jeffreya Schluppa. Takvu snagu i brzinu nikad nisam vidio. I baš zbog toga se barem jednom na godinu ozlijedi. Baš mi je žao zbog toga, otkrio je Andrej Kramarić.

Japanac koji zna proslaviti

U listopadu 2010. Japan je pobijedio Argentinu 1-0, a gol je zabio Shinji Okazaki. Bila je to prva i jedina pobjeda Japana protiv Argentine. Na proslavi naslova prvaka baš je Japanac bio “najveseliji”...

Prije utakmica kaže pet istih riječi

Samo dvaput je ove sezone vikao na svoje igrače, a prije svake utakmice kaže istih
pet riječi, ni slova više.

- Budite pametni, vi ste lisice - kaže Ranieri, okrene se i izađe iz svlačionice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida