Obavijesti

Sport

Komentari 0

Tajnik Crvene zvezde u lisicama, na meti i Piksi!

Tajnik Crvene zvezde u lisicama, na meti i Piksi!
1

Beogradska je policija u petak započela seriju uhićenja u NK Crvena zvezda. Prvi je s lisicama na rukama završio tajnik kluba Zoran Damjanović

VIDEO

Beogradska je policija u petak započela seriju uhićenja u nogometnom klubu Crvena zvezda. Prvi je s lisicama na rukama završio glavni tajnik kluba Zoran Damjanović.
Damjanovića su policajci uhitili pred novinarima na stadionu, i to nakon što su ga tražili na kućnoj adresi. Prema neslužbenim informacijama, policija također traga za direktorom stadiona Miodragom Ćorovićem i direktorom sigurnosti Novicom Miljuškovićem. Povod uhićenjima neredi su s nedjeljne utakmice između Zvezde i Hajduka iz Kule na Marakani. No, iz uprave kluba također su potvrdili da su nadležni državni organi nedavno započeli istragu o poslovanju kluba.
- Policija je tijekom prijepodneva započela akciju uhićenja u upravi FK Crvena zvezda - priopćenje je koje su iz srpskog MUP-a izdali preko TANJUG-a.
Beogradski je dnevni list Politika u broju od četvrtka objavio da policija provjerava indicije o povezanosti kluba s navijačkim i kriminalnim skupinama. Posebno su istraživani štetni ugovori koje je za svog mandata sklapao predsjednik kluba Dragan Stojković i njegova desna ruka Damjanović. Navodno je u pitanju 15 ugovora, među kojima i vrlo unosni poslovi s transferiranjem Nikole Žigića i Boška Jankovića, a koji su, prema policijskim ugovorima, “vrlo čudni”. Na tapetu bi se tako mogao vrlo brzo pronaći i legendarni Zvezdin nogometaš Dragan Stojković “Piksi”, koji je nedavno ponudio ostavku na predsjedničko mjesto otišavši trenirati u Japan. Iz Nagoye se Piksi javio osupnut optužbama.
- Ne da sam iznenađen, nego sam frapiran, ogorčen i uvrijeđen napisima koji se pojavljuju. Apsolutno su netočni. Cijeli sam život proveo u nogometu i ne mogu vjerovati da me se tako jednostavno dovodi u vezu s organiziranim kriminalom - izjavio je Piksi nastavivši:
- Nijednog igrač nisam prodao na svoju ruku, svaki je transfer amenovao Upravni odbor kluba. Osim toga, nakon svake smo prodaje doveli novoga kvalitetnog igrača. Da smo radili dobro, pokazuje rezultat. Sva dokumentacija o transferima, u koje su bili uključeni menadžeri s Fifininim licencama, još je u travnju predana policiji i vrlo se dobro zna tko je ili nije u njih bio uključen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu