Sport

Komentari 41

Talijani: Hajduk za Tudora traži milijun eura, Juve - neće platiti

Talijani: Hajduk za Tudora traži milijun eura, Juve - neće platiti

Tudor je bivši igrač Juventusa, cijenjen u Torinu, klub želi ispuniti želju svom novom treneru Pirlu, ali ni najmanje ih ne privlači ideja da plaćaju 1.000.000 € odštete za - pomoćnika. Traje: pat pozicija

Juventus je prošle sezone na dvojicu trenera (Sarrija koji je vodio momčad i bivšeg, Allegrija) potrošio 30 milijuna eura. Sad je i Sarri bivši, novi šef je legenda, ali i trenerski debitant Andrea Pirlo.

POGLEDAJTE VIDEO: Dresovi Hajduka za novu sezonu

Pirlo slaže i novu momčad i novi stožer, a pored sebe bi (već se danima to zna) htio i - trenera Hajduka, Igora Tudora. Priča se razvukla, niti Pirlo još zna hoće li dobiti Tudora, niti navijači Hajduka znaju hoće li ostati bez još jednog trenera.

A torinski Tuttosport javlja kako je razlog svemu (naravno) novac. Talijani tvrde kako Hajduk za Tudora traži - milijun eura. A Juventusu je taj trošak da bi dovodio jednog od pomoćnika iznos kojeg ne namjerava platiti.

Tudor je pak između Hajduka i Juventusa odabrao Talijane. Ima ugovor sa Splićanima još 22 mjeseca, a mjesečna plaća na Poljudu mu je 20.000 eura.

Tudor je bivši igrač Juventusa, cijenjen u Torinu, klub želi ispuniti želju svom novom treneru Pirlu, ali dok još plaćaju Sarrija, pa su morali dati bolji ugovor Pirlu (inicijalno je trebao voditi U-23 momčad)...

Nije im problem dati Tudoru dobru plaću, ali ni najmanje ih ne privlači ideja da plaćaju 1.000.000 € odštete za - pomoćnika. Zasad su i Hajduk, i Juventus i Tudor u: pat poziciji.

Najčitaniji članci