Obavijesti

Sport

Komentari 37

Talijani: Milan želi zadržati Rebića, Boban ide u pregovore

Talijani: Milan želi zadržati Rebića, Boban ide u pregovore
1

Do 15. siječnja odigrao je Rebić samo devet utakmica, bez gola. I baš se nekako poklopilo da je dolaskom Zlatana Ibrahimovića prošli mjesec Ante procvao i sada dominira za 'rossonere'

VIDEO

Iako u prvom dijelu sezone nije briljirao kao ni dobivao puno minuta u milanskom klubu, Ante Rebić (26) u posljednjih se šest prvenstvenih kola talijanske lige nametnuo kao udarna igla 'rossonera'.

Rebić je pred kraj ljetnog prijelaznog roka otišao u Milan na dvogodišnju posudbu s mogućnošću otkupa za 25 milijuna eura po isteku, a čini se kako će do otkupa - i doći.

Kako prenosi Calciomercato, Milanovi čelnici Paolo Maldini i Hrvat Zvone Boban ubrzo bi trebali krenuti u razgovore s Eintrachtom, a lako je moguće da žele promijeniti prvotni dogovor te otkup dogovoriti - što prije.

AC Milan v Juventus - Coppa Italia - Semi Final - First Leg - Giuseppe Meazza

Do 15. siječnja odigrao je Rebić samo devet utakmica, bez gola. I baš se nekako poklopilo da je dolaskom Zlatana Ibrahimovića prošli mjesec Ante procvao. Iako do zadnja dva okršaja, s Interom i Juventusom, nisu bili zajedno u postavi. 

Stefano Pioli igrao je sustavom 4-4-2, sa Zlatanom i Leaom u napadu, a Rebić bi ulazio s klupe. Ili počinjao utakmice u kojima se Ibra odmarao. Pa su u šest utakmica na terenu skupa proveli tek 115 minuta.

Italian TIM Cup Championship  AC Milan vs Juventus FC

A onda je Milan protiv Intera (2-4) i Juventusa (1-1) zaigrao 4-4-1-1, Zlatan je bio u špici, Calhanoglu iza njega, a Rebić na lijevom krilu. Bingo! S vrlo skromnom minutažom (696 minuta) Rebić ima sjajan prosjek: zabija gol svakih 139,2 minute. Uvjerljivo 'šiša' suigrače: Hernandezov je prosjek 319,8 minuta za gol, Calhanogluov 375 minuta, Piatekov 268,8, a Zlatanov 180 minuta za gol.

Vrijednost po Transfermarktu? U prosincu je bila 30 milijuna te u padu... No ubrzo će zasigurno opet porasti!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:32
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...