Obavijesti

Sport

Komentari 21

Talijani odgovorili Ivanu Juriću: 'Baš si bezobrazan i agresivan'

Talijani odgovorili Ivanu Juriću: 'Baš si bezobrazan i agresivan'

To se uopće ne može definirati kao intervju jer nam Jurić nije ni dopustio da mu postavimo pitanja. Nitko uopće nije niti spomenuo da ste se više trudili protiv Napolija, poručili su Juriću iz talijanskog Sky Sporta

VIDEO

Hrvat Ivan Jurić (45) jedan je od onih trenera koji od prve do posljednje minute 'igra' sa svojom momčadi. Stalno nešto gestikulira svojim igračima, skače uz trenerski prostor i dijeli savjete. U takvom izdanju mogli smo ga vidjeti i u posljednjem kolu Serie A u kojem je Verona remizirala s Napolijem (1-1) i gurnula Juventus u Ligu prvaka, no mnoge je iznenadio njegov istup nakon utakmice.

Hrvatskom treneru nije se svidjelo pitanje novinara talijanskog Sky Sporta Masima Ugolinija, koji ga je pitao je li Verona protiv Napolija izgledala drugačije u odnosu na prethodne utakmice, što je zvučalo kao insinuacija da su se njegovi igrači danas trudili više nego inače.

- To je veliko sranje, imajte poštovanja. Meni je ovo nepoštovanje! Ova momčad je uvijek davala sve od sebe, to nije način! Imajte poštovanja - ponavljao je Jurić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novinar mu je objašnjavao da je krivo shvatio pitanje, no trener Verone se nije dao.

- Ne, nećete vi ništa završiti! Neću pričati s vama jer morate pokazati poštovanje, a to ne radite, je li vam jasno? Neću vam dopustiti da završite pitanje jer me ne poštujete!" 

Serie A - Napoli v Hellas Verona

- Juriću, vi ne poštujete mene. Ne dopuštate mi da postavim pitanje. Činjenica je da je Verona danas igrala drugačije nego u zadnje vrijeme - kazao je Ugolini.

- Dosta, odlazim! Niste uzeli u obzir stanje u kojem je Verona bila u zadnje vrijeme. Nemate poštovanja. Prikazujete nas pogrešno i ružno! Naša momčad je uvijek davala sve od sebe, uvijek! Vaš stav i način postavljanja pitanja je pogrešan. Samo u Italiji je moguće postavljati ovakva pitanja i ovako sumnjati. Morate mi se ispričati zbog vašeg sramnog ponašanja. Odmah mi se ispričajte! - viknuo je Jurić i odjurio u svlačionicu.

Talijanski Sky Sport nije htio ostati dužan pa su odmah poslije te scene iznijeli svoju stranu priče. Tvrde kako je njihov novinar postavio normalna pitanja, a da je Jurić bio taj koji je bio bezobrazan i agresivan. 

Serie A - Napoli v Hellas Verona

- To se uopće ne može definirati kao intervju jer nam Jurić nije ni dopustio da mu postavimo pitanja. Nitko uopće nije niti spomenuo da ste se više trudili protiv Napolija nego u prethodnim utakmicama. To nitko ne misli. Da je Jurić pustio da novinar završi s pitanjem, otkrio bi da ga je naš reporter upravo pitao kako je uspio pronaći najbolju Veronu, nakon što rezultati u posljednjih nekoliko utakmica nisu bili dorasli sjajnoj momčadi koja je u posljednje dvije sezone bila blizu Europe kao najveće otkriće talijanskog nogometa. Htjeli smo samo pitati: 'Kako je njegova momčad uspjela odigrati ovako sjajnu utakmicu obzirom da rezultati u posljednje vrijeme nisu bili baš bajni?'. Ti si bezobrazan i agresivan - oglasio se Sky

Serie A -  Hellas Verona v Napoli

Hrvatski trener je u Veronu stigao 2019. godine nakon tri epizode u Genoi. Sezonu su završili na desetom mjestu, no mogli su uhvatiti i Europu da nije bilo 'crne rupe' u koju su upali krajem sezone. Posljednji put su pobijedili početkom travnja, a od tada pet puta izgubili i četiri puta remizirali što ih je koštalo boljeg plasmana. No i unatoč tomu, opet su opravdali svoj status 'ubojice velikana'. Dvaput su remizirali s Juventusom, jednom Milanom, pobijedili Napoli i sada remizirali, rušili Lazio i Atalantu. Izvukao je maksimum od momčadi obzirom na kvalitetu i niski budžet koje ima na raspolaganju.

Nakon utakmice igrača Verone Mattiju Zaccagnija je zgrozila poruka koju je dobio na Instagramu. Koja nema veze s nogometom i zdravim razumom. Nešto što ne bismo poželjeli ni najgorem neprijatelju, no riječ je očito o gnjevnom kladioničaru ili navijaču Napolija koji je bio bijesan jer se njegov klub nije plasirao u Ligu prvaka. No, netko s ovakvim komentarima ni ne zaslužuje da ga se oslovljava navijačem.

- Želim tebi, tvojoj obitelji i tvojoj djeci da svi dobijete zločudni tumor na mozgu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram