Obavijesti

Sport

Komentari 28

Portugal dotukao Azerbajdžan, Talijani su preokrenuli Turke...

Portugal dotukao Azerbajdžan, Talijani su preokrenuli Turke...
12

U srijedu su odigrane dvije utakmice u skupini C i D Eura u Futsalu. Portugal je slavio protiv Azerbajdžana 4-1 u Zagrebu, a Talijani protiv Turske 3-1 u Splitu

VIDEO

Portugalska futsal reprezentacij pobijedila je Azerbajdžan 4-1 u prvoj utakmici skupine D Europskog prvenstva. Bila je to repriza polufinala iz Mađarske od prije dvije godine, a rezultat je mogao biti uvjerljiviji da su Portugalci zabili još nekoliko čistih prilika. Azerbajdžanska reprezentacija dobro je poznata zagrebačkoj publici budući da je većina njihovih reprezentativaca igrala za Araz koji je 2008. izbacio Nacional u kvalifikacijama za futsal-kup.

- Prvo poluvrijeme nismo bili koncentrirani, imali smo previše 'praznog hoda' u igri, ali to je normalno za prvu utakmicu na turniru - rekao je portugalski izbornik Jorge Gomes Braz i dodao:

- Mogli smo zabiti još koji gol i zadovoljan sam.

Utakmicu u zagrebačkoj Areni pratilo je 2200 gledatelja, a portugalski izbornik za Arenu je imao samo riječi hvale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Fantastično mjesto za igrati futsal. Podloga je odlična i nadam se da će više gledatelja doći kako turnir bude odmicao.

Izbornik Azerbajdžana Jose Alesio da Silva nakon utakmice je rekao:

- Portugalci su zabili svoje prilike, pa oni su europski doprvaci i to su danas pokazali, iako mislim da smo i mi imali dobre prilike.

Talijani preokrenuli nakon početnog vodstva Turske

Italija je pobjedom otvorila natjecanje u skupini C futsal Eura u Spaladium Areni. 'Azzuri' su pred oko tisuću ljudi nastupili u ulozi favorita, no 'autsajder' Turska je povela već u drugoj minuti.

Talijani su ipak dokazali da su jedni od glavnih favorita natjecanja kao treća reprezentacija po renkingu. Nakon samo pet minuta su izjednačili preko Ippolitija koji je loptu zakucao pod prečku. Pobjedu su donijeli Ippoliti drugim golom u 30. minuti, a samo tri minute kasnije na konačnih 3-1 postavio je Lima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu