Obavijesti

Sport

Komentari 10

Talijani se spasili u nadoknadi: Biraghi u 92. zabio za pobjedu

Talijani se spasili u nadoknadi: Biraghi u 92. zabio za pobjedu
6

Fantastične intervencije Szczesnyja, gredu uzdrmali Jorginho i Insigne, dobre obrane Donnarumme u nastavku, a onda u drugoj minuti sudačke nadoknadi Biraghi zabija za pobjedu...

VIDEO

U jedinoj današnjoj utakmici iz elitnog dijela Lige nacija Italija je na stadionu Śląski uChorzówu u samom smiraju susreta s minimalnih 1:0 savladala Poljsku.

Pogodak odluke djelo je Biraghija u drugoj minuti sudačke nadoknade, a on je došao kao svojevrsna nagrada za odličnu utakmicu azzurra.

U prvom dijelu Mancinijevi izabranici stvorili su mnoštvo dobrih situacija, ali su dvije grede te nekoliko izvanserijskih intervencija domaćeg vratara Szczesnyja ostavile poljsku mrežu netaknutom.

Da će prvo poluvrijeme biti festival talijanskih promašaja nagovijestio je Jorginho već u 2. minuti uzdrmavši gredu udarcem s ruba kaznenog prostora.

Nakon pola sata igre prečku je zatresao Lorenzo Insigne , a dvije minute kasnije na scenu je stupio Szczesny obranivši udarac Jorginha.

Poljski čuvar mreže još je briljantniju akciju imao u 36. minuti kada je refleksno obranio udarac glavom Chiellinija .

Plejadu neiskorištenih pokušaja u prvom dijelu zaključio je Florenzi lošim udarcem u 44. minuti.

U nastavku je svoju veliku intervenciju dočekao i vratar azzurra - Donnarumma je sjajno zaustavio pokušaj Grosickog u 58. minuti. Isti igrači našli su se u duelu i u 73. minuti, a ishod je bio isti - obrana talijanskog čuvara mreže za očuvanje nule na semaforu.

U istoj minuti mogao je zabiti i Milik, no njegov udarac odlazi visoko preko vrata.

Azzurri su se javili u 76. minuti kada je udarac Bernadeschija prošao pored stative.

Na samom kraju, kada se već činilo da ćemo vidjeti novi remi u utakmicama ovih dviju reprezentacija, ukazao se Biraghi.

Igrala se druga minuta sudačke nadoknade kada je branič Fiorentine sjajno iskoristio dodavanje Lasagne te donio sva tri boda četverostrukim svjetskim prvacima.

U utakmici trećeg ranga Lige nacija Izrael je na svom travnjaku s 2:0 bio bolji od Albanije. Autor vodećeg pogotka bio je Hemed u osmoj minuti utakmice, da bi Saba u 83. minuti postavio konačan rezultat.

Dominantnu partiju odigrali su igrači Crne Gore uvjerljivo slavivši s 4:1 na gostovanju u Litvi.

Mrežu domaćina načeo je Stefan Mugoša u 10. minuti, da bi na dva razlike povisio Kopitović nakon 35 minuta igre. Pitanje pobjednika otklonio je Mugoša u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela realiziravši kazneni udarac.

U završnici susreta vidjeli smo još dva pogotka - najprije je u 86. minuti Zorić zabio četvrti za Crnogorce, a onda je dvije minute kasnije Baravykas zabio počasni pogodak za domaći sastav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani