Obavijesti

Sport

Komentari 49

Talijani tvrde: Hajdukov biser je nasljednik Modrića! Želi ga Juve

Talijani tvrde: Hajdukov biser je nasljednik Modrića! Želi ga Juve

Marko Brkljača jedini je Hrvat rođen 2004. godine koga je Guardian uvrstio na prestižnu listu 60 najboljih nogometaša u tom godištu na svijetu. Talijanski mediji pišu o obnovljenom interesu Juventusa...

VIDEO

Talijanski mediji javljaju o obnovljenom interesu Juventusa za Hajdukovog mladog dragulja Marka Brkljaču (17). I u prošlom zimskom roku željeli su ga 'Torinezi' vidjeti u svojim redovima, no Hajduk je navodno tražio previše, a u rukama je imao i vrlo jak adut u vidu ugovora koji je mladog igrača vezao na Poljudu godinu i pol dana, sve do ljeta 2022. godine.

No sada je taj adut ipak puno slabiji, naime, prošlo je godinu dana i Brkljača uskoro ulazi u zadnjih šest mjeseci ugovora te može već ove zime potpisati ugovor s bilo kojim klubom. I to bez odštete!

Pokretanje videa...

Hajduk - Škendija 3-1 (juniorska LP) VIDEO
I Hajdukov dijamant među najvećim talentima na svijetu!
I Hajdukov dijamant među najvećim talentima na svijetu!

U Hajduku su po pitanju ugovora i pregovora s mladim igračima zakopčani do grla, praktično je nemoguće saznati što planiraju, no i minimalna mogućnost da jedan tako mlad i potentni igrač, nositelj igre momčadi koja uspješno igra Ligu prvaka, ode iz kluba bez odštete, definitivno nije dobra.

Brkljača je iz okolice Zadra i voli igrati kao ofenzivni veznjak pa su ga u Calciomercatu prozvali nasljednikom Luke Modrića (36).

Nešto slično događalo se i prošle zime kada je Hajduk tek nakon zimskih priprema u Postirama na otoku Braču privolio Stipu Biuka da produži ugovor, nakon njega je potpisao i Marin Ljubičić, obojica do ljeta 2026. godine. Njih dvojica danas su standardni prvotimci i glavni aduti za neku buduću veliku prodaju, a stručnjaci se slažu kako je Brkljača također veliki potencijal.

Razgovori oko produženja ugovora s mladićem rođenim 2004. godine su navodno započeli, a kad će i kako završiti u ovom je trenutku nemoguće predvidjeti. Nadarenog Hajdukovog veznjaka Talijani vide kao modernog veznog igrača, još jednog dragulja iz bogatog zadarskog bazena, koji je u dresu Hajduka zablistao u Ligi prvaka mladih s jednim golom i dvije asistencije u četiri nastupa.

Brkljača je debitirao za prvu momčad Hajduka u kup ogledu u Biogradu. Brkljača je uvršten je na popis 60 najvećih nogometnih talenata na svijetu koju je objavio britanski Guardian.,kao jedini hrvatski igrač rođen 2004. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi