Obavijesti

Sport

Komentari 13

Tata, dobili smo ih: Simeone je golove slavio sa svojim sinom

Tata, dobili smo ih: Simeone je golove slavio sa svojim sinom
5

Simeone je golove Realu u velikoj pobjedi na Vicente Calderonu slavio sa sinom uz aut-liniju. Giuliano Simeone (10) bio je sakupljač lopti u velikom gradskom derbiju...

VIDEO

Bila je to specijalna večer za Diega Simeonea. Atleticov trener srušio je Real na Vicente Calderonu 2-0. Simeone je golove Raula Garcije iz penala i Gimeneza nakon kornera slavio u zagrljaju sina Giuliana, koji je bio sakupljač lopti. Vidi se od koga je 10-godišnji Giuliano naslijedio strast prema nogometu i pobjedama. Isti je tata.

VIDEO

- Nije to još gotovo. Ovo je tek prvo poluvrijeme. Daleko je ovo od završene priče. Real je bolje počeo, ali mi smo bili sve bolji kako je vrijeme odmicalo - rekao je Simeone nakon velike Atleticove pobjede na Calderonu.

REUTERS/PIXSELL

Simeone je na klupi ostavio Moyu, Mandžukića, Turana, Kokea, Juanfrana... Od prve minute igrao je Fernando Torres. Mandžo je ušao zadnjih 15 minuta.

- Fernando Torres nam je donio energiju i entuzijazam. Normalno da je potrebno neko vrijeme kako bi se uklopio u momčad. Što se tiče postave protiv Reala, ako se želiš natjecati i biti u igri za trofej u svim natjecanjima, moraš imati skupinu igrača. A ja to imam. Ne možeš igrati na svim poljima sa samo 12 igrača - rekao je Simeone.

Real je dominirao u prvom dijelu s posjedom lopte preko 70 posto. Činilo se kako Atletico nema snage suprotstaviti se gradskom rivalu. Ali vrijeme je bilo njihov saveznik. Kako su minute odmicale, tako je Atletico bio sve opasniji. Ramosova glupost u šesnaestercu poklonila je vodstvo Atleticu.

Stoper Reala hrvačkim zahvatom srušio je Raula Garciju. Sudac nije dvojio niti sekunde. Gimenezov nebeski skok nakon kornera dotukao je Real koji će imati težak posao u uzvratu 15. siječnja na Bernabeuu.

Ancelotti: Kriza? Ma pretjerujete

Nakon rekordne 22 pobjede u nizu za Real Madrid , stigao je i "crni niz" od tri uzastopna poraza. Ako računamo prijateljsku utakmicu protiv Milana, Real je još izgubio od Valencije u prvenstvu i sad od Atletica u kupu.

REUTERS/PIXSELL

- Kriza? Ma to je pretjerivanje. Kakva kriza? No nismo baš ni presretni s ova dva zadnja poraza. Atletico je kompaktna momčad i teško je igrati protiv njih. Uvijek se drže zajedno - rekao je trener Reala Carlo Ancelotti koji je Ronalda držao na klupi prvih sat vremena utakmice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka