Obavijesti

Sport

Komentari 6

Tatar razbjesnio 'Horde zla': Poderao i bacio dres Sarajeva

Tatar razbjesnio 'Horde zla': Poderao i bacio dres Sarajeva

Izvinjavam se suigračima, navijačima i cijelom klubu. Kada igrate srcem i borite se na terenu neke stvari vas jako pogode. Sve se desilo u afektu i tek kasnije sam postao svjestan svega, ispričao se Tatar

VIDEO

Benjamin Tatar u karijeri je igrao za nekolicinu hrvatskih kluba. Nastupao je za Cibaliju, Novigrad, Goricu i Slaven Belupo, a 26-godišnjak trenutačno nosi dres FK Sarajevo.

POGLEDAJTE VIDEO: Boro Primorac u Hajduku

Pokretanje videa...

Boro Primorac u Hajduku 01:59

Tatar je ove sezone u odličnoj formi te je u 16 utakmica zabio osam golova i podijelio četiri asistencije, a u utakmici protiv Veleža u Vrapčićima Sarajevo je remiziralo s Veležom 0-0, s tim da su solidan dio drugog poluvremena igrali s deset igrača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Isključeni igrač bio je upravo Tatar koji je u 65. minuti napustio teren nakon što je pokupio dva žuta kartona u dvije minute. Sudac mu je potom pokazao put u svlačionicu, a bijesni Tatar pocijepao je dres Sarajeva te ga potom bacio na ulazu u tunel.

Tim potezom razbijesnio je brojne navijače Sarajeva, no potom se ispričao na Instagramu.

- Izvinjavam se suigračima, navijačima i cijelom klubu. Kada igrate srcem i borite se na terenu neke stvari vas jako pogode. Sve se desilo u afektu i tek kasnije sam postao svjestan svega. Naravno to nije nikakvo opravdanje. Puno pobjeda je iza nas, još vise ispred. Idemo dalje zajedno, jači nego ikad - poručio je Tatar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića