Sport

Komentari 25

Tenisačice su napale Đokovića: 'Gdje je to dopušteno raditi?'

Tenisačice su napale Đokovića: 'Gdje je to dopušteno raditi?'

Srpskog tenisača Novaka Đokovića je prije nekoliko dana kritizirala američka tenisačica Daniele Collins jer je rekao da nije baš za održavanje US Opena. 'Lako je tebi pričati kada si zaradio 150 mil. dolara', rekla je

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković baš i nije miljenik među tenisačicama. Đoković je prije nekoliko dana rekao je kako je mala vjerojatnost da će se US Open održati zbog mjera za sprječavanje korona virusa.

To baš nije najbolje sjelo američkoj tenisačici Daniele Collins koja ga je napala da nije donirao nikakav novac tenisačima iako je to obećao.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković i Ivanišević se zabavljaju

- Ovo je vrlo kontradiktorno u odnosu na tvoj prethodni komentar kako bi tenisači koji su u top 100 trebali donirati novac onim slabije rangiranima. Nitko nije zaradio nikakav novac od veljače. Sad imamo veliku šansu na US Openu, čiji čelnici žele da se turnir održi s nekim striktnim sigurnosnim pravilima kako bi se svi osjećali sigurno. Ovo je velika prilika za igrače da zarade nešto. Lako je nekome tko je u karijeri zaradio 150 milijuna dolara govoriti drugima što da rade sa svojim novce - napisala je 26-godišnjakinja.

Nije dugo prošlo, a Novak je dobio nove kritike na svoj račun. Ovaj put je po njemu oplela nizozemska tenisačica Kiki Bertens i to zbog toga što ne poštuje socijalnu distancu iako je korona virus i dalje prisutan.

Srpski tenisač je organizator turnira Adria Toura u sklopu kojeg će se igrati u Beogradu, Podgorici, Zadru i Banjoj Luci. Prva stanica je Beograd gdje su došli brojni igrači s kojima se Novak srdačno rukovao i pozdravio.

- Vidjela sam kako se slikao sa svima i rukovao s vlastima tijekom promocije 'Adria Toura'. Kako je to moguće? Gdje je to dopušteno? - izjavila je sedma tenisačica na WTA ljestvici. 

Najčitaniji članci