Sport

Komentari 171

Teodosić: Amerikanci su sjajni košarkaši, ali nisu nepobjedivi

Teodosić: Amerikanci su sjajni košarkaši, ali nisu nepobjedivi

Obrana, odlučnost i nevjerojatna želja. To su tri stvari koje su nas nosile do finala. SAD? Amerikanci su sjajni, ali nisu nepobjedivi, rekao je čudesni Miloš Teodosić

Miloš Teodosić nosio je Srbiju u polufinalu protiv Francuske. Sjajni Teodosić zabio je 18 koševa u prvih 16 minuta susreta, utakmicu je završio s 24 koša, trice je pucao pet od sedam, za dvicu je gađao 4/5.

- Uh, za mene su ovo najteže utakmice. Povedeš 17,18 razlike i onda se moraš braniti. Nekako se opustiš. No prezadovoljan sam. Nemam snage ni veseliti se - rekao je Teodosić nakon utakmice.

Srbija je pobijedila Francusku 90-85 i za zlato na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj borit će se protiv moćnog SAD-a. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 21 sat. Francuska i Litva u subotu (18 sati) bore se za broncu.

- Obrana, odlučnost i nevjerojatna želja. To su tri stvari koje su nas nosile do finala. SAD? Sjajni su, ali nisu nepobjedivi. Nadam se da mi pobjeda protiv Francuske neće biti najveća pobjeda u karijeri. Ostavimo nešto i za nedjelju - dodao je sjajni Teodosić.

Đorđević: Momci su fenomenalni

Zaslužili smo finale. Igrali smo sjajno. Ovo je momčadska pobjeda, igramo kao prava momčad, rekao je srpski izbornik Aleksandar Đorđević i dodao:

- Ma, moji dečki su fenomenalni. Hvala im na svemu.

Najčitaniji članci