Obavijesti

Sport

Komentari 0

Terry tražio ugovor od 130.000 funti tjedno

Terry tražio ugovor od 130.000 funti tjedno
1

Pregovori su prekinuti, kao što se događa, ali nikad ne znate kad ćemo opet sjesti za pregovarački stol, rekao je Terry.

VIDEO

Kapetan Chelseaja John Terry potvrdio je da su pregovori oko produženja njegovog ugovora s klubom sa "Stamford Bridgea" propli. Terry (26) je htio je potpisati ugovor na devet godina i tražio je 130.000 funti tjedno dok mu Chelsea nudi petogodišnji ugovor i manju plaću. - Pregovori su prekinuti, kao što se događa, ali nikad ne znate kad ćemo opet sjesti za pregovarački stol. Rekao sam upravi da želim zauvijek ostati u klubu - izjavio je Terry, a prenosi Eurosport. Mediji su posljednjih mjeseci nagađali da Terry i njegov suigrač Frank Lampard iščekuju da li trener Jose Mourinho ostaje na klupi Chelseaja i poslije ljeta, ali kapetan "Gordog Albiona" kategorički opovrgava da je njegova budućnost povezana s Portugalcem. Za njih su navodno bili zainteresirani španjolski velikani Real i Barcelona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića