Obavijesti

Sport

Komentari 1

Teška ozljeda 'vatrenog': Katić je pokidao križne ligamente?

Teška ozljeda 'vatrenog': Katić je pokidao križne ligamente?

Škotski mediji (STV i The Athletic) pišu da je ozljeda, a riječ je o koljenu, teže prirode (križni ligamenti?) i da će hrvatski stoper izvan akcije biti nekoliko mjeseci...

VIDEO

Nikola Katić (23) ozlijedio se u jeku priprema za novu sezonu. Izgleda, nažalost, teže. Glasgow Rangersi na svojim su službenim kanalima potvrdili da je do ozljede došlo još pretprošli tjedan, no ne i težinu.

- Ozlijedio se prije više od tjedan dana i ne možemo prognozirati koliko će trebati za oporavak - stoji u kratkom priopćenju.

Međutim, škotski mediji (STV i The Athletic) pišu da je ozljeda, a riječ je o koljenu, teže prirode (križni ligamenti?) i da će hrvatski stoper izvan akcije biti nekoliko mjeseci. Pokaže li se istinitim, u pravilu je to najmanje pola godine, pa će Steven Gerrard morati u potragu za novim rješenjem.

U svakom slučaju Katić će propustiti otvaranje nove prvenstvene sezone koja u Škotskoj kreće 1. dana kolovoza te uzvrat 1/16 finala Europske lige protiv Bayer Leverkusena 5. ili 6. kolovoza.

Rangers v Derby County - Pre-Season Friendly - Ibrox

Jedan od kandidata za hrvatsku reprezentaciju u dvije je sezone odigrao 59 utakmica za Rangerse i postao jedan od miljenika navijača kluba s Ibroxa. Pogotovo kad je zabio pobjednički gol kojim su u Old Firmu u prosincu Rangersi srušili Celtic u gostima nakon devet godina. Jedan od ukupno šest.

Katić je u listopadu produžio ugovor do 2023. godine s Rangersima u koje je stigao prije dvije godine iz Slaven Belupa za što su Koprivničani dobili malo više od 2.000.000 eura.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu