Obavijesti

Sport

Komentari 20

Sramotan pad i kolaps! Izbornik Jensen imao je bolove u želucu

Sramotan pad i kolaps! Izbornik Jensen imao je bolove u želucu

Danski mediji puni su teških riječi pa su tako poraz svojih reprezentativki prozvali sramotnim. U nizu tekstova istaknuli su težak poraz, zaključili da mentalno nisu bili spremni za sudar sa senzacionalnom Hrvatskom

VIDEO

Ne likuju svi nakon velike pobjede hrvatskih rukometašica u utakmici za treće mjesto na Europskom prvenstvu u Danskoj. Naše cure postale su brončane, a Dankinje su ostale kratkih rukava i nisu osvojile ništa.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatice slave povijesnu broncu

To je izazvalo burnu reakciju njihova izbornika Jespera Jensena, kojeg je odmah po završetku utakmice hrvatski izbornik Nenad Šoštarić poklopio i vratio mu na volej za sve ono što je rekao uoči nastupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Šoštarić: Taj 'ekspert' je rekao da imamo 1 posto šanse. I on se našao govoriti o našim curama
Šoštarić: Taj 'ekspert' je rekao da imamo 1 posto šanse. I on se našao govoriti o našim curama
Bijesni Danac optužuje sutkinje: Ovo sam vidio prije 20 godina! Trče okolo i pričaju balkanski...
Bijesni Danac optužuje sutkinje: Ovo sam vidio prije 20 godina! Trče okolo i pričaju balkanski...

Danski mediji puni su teških riječi pa su tako poraz svojih reprezentativki prozvali sramotnim, a Berlingske piše da je njihov izbornik Jensen nakon poraza imao bolove u želucu. Figurativno, ne doslovno.

- Izbornik vjeruje da su Hrvatice dobile puno pomoći od crnogorskih sutkinja - stoji u tekstu u kojem je danski medij prenio izbornikove izjave.

"Ogroman fijasko! Danska je izgubila od Hrvatske", naslov je članka na B.T., jednom od najtiražnijih listova u Danskoj.

- Kakvo razočaranje za dansku žensku rukometnu reprezentaciju. Bile su u totalnoj zbrci tijekom drugog poluvremena - stoji u tekstu u kojem su danski kolege s B.T.-a radili tekstualni prijenos uživo dok u drugom, onom u kojem je bio osvrt nakon utakmice piše:

- Trebala je to biti kulminacija iznenađujuće predivnog Europskog prvenstva za Dansku, ali završila je velikim razočaranjem u borbi za broncu sa senzacijom prvenstva Hrvatskom. Čak 17 minuta naše rukometašice nisu uspjele dati gol u jednom trenutku, bila je to bijedna predstava.

B.T. je objavio još jedan tekst s naslovom "Totalni danski kolaps".

Najtiražniji danski medij Ekstra Bladet također nije poštedio kritika danske predstavnice. Ustvari, objavili su članak pun ozbiljnih kritika na račun svoje reprezentacije naslovljen "Pad uz sramotni prasak", koji provlači dojam da su Dankinje podcijenile naše rukometašice.

- Sve što nije moglo poći po zlu itekako je pošlo po zlu. I prije utakmice danske rukometašice nisu bile mentalno spremne za broncu. Sjedile su na klupi i smijale se. Nije bilo one odlučne ekspresije na licima koju smo vidjeli ranije u turniru. Bio je to težak kraj inače dobrog turnira za Dansku, a brončana medalja trebala je biti početak nove ere u kojoj bi se naša reprezentacija postavila kao jedna od četiri najbolje. Sada smo opet puni sumnje, je li naša reprezentacija toliko ranjiva - stoji u tekstu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića