Obavijesti

Sport

Komentari 1

Tevez i Saha 'ocrnili' debi novog trenera Chelseaja

Tevez i Saha 'ocrnili' debi novog trenera Chelseaja
7

U prvom nastupu u paru s Rooneyem Carlos Tevez je zabio svoj prvi gol za Manchester. Konačnih 2-0 postavio je Saha u završnici

VIDEO

Avram Grant porazom je startao na klupi Chelseaja. Raspored mu nije bio prijatelj, na debiju je morao na gostovanje kod Manchester Uniteda. "Crveni vragovi" slavili su 2-0, a oba gola pala su u završnicama - prvog poluvremena i utakmice.
Alex Ferguson je krenuo s napadačkim dvojcem Rooney - Tevez, prvi put njih su dvojica zaigrali zajedno u dredu Manchestera. Grant je, s druge strane, United napao sa Ševčenkom i Maoludom. Didier Drogba zbog ozljede nije bio ni na klupi Chelseaja.
ManU je bolje i agresivnije otvorio utakmicu, odmah i zaprijetio preko Rooneyja, ali gosti su brzo uspostavili ravnotežu. Igralo se ravnopravno do 32. minute i - crvenoga kartona. Jon Obi Mikel je s podignutom nogom startao na Patricea Evru i sudac Mike Dean pokazao mu je izravni crveni karton. Možda malo prestrogo, no Dean je podijelio 14 crvenih kartona u posljednjih 20 utakmica koje je sudio...
U vodstvo je Manchester došao u 48. minuti, duboko u sudačkoj nadoknadi. Izveden je korner, odbijena lopta došla je do Scholesa, koji je dodaje do Giggsa. Velšanin je ubacio s desne strane, a loptu je glavom u mrežu pospremio Carlos Tevez. Bio je to prvi Argentinčev gol u crvenom dresu Manchestera.
Nakon 15-ak minuta nastavka Grant je iz igre povukao Ševčenka, a na teren poslao Kaloua. Desetak minuta poslije promijenio je i drugog napadača, umjesto Maloude je ušao Wright-Phillips. Unatoč tome, do gola Chelsea nije mogao. Više sreće s izmjenama imao je Alex Ferguson. Strijelca Teveza zamijenio je Sahom u 79. minuta, a Francuzu je deset minuta trebalo da udvostruči vodstvo Uniteda. Upravo njega je u šesnaestercu srušio Izraelac Ben Haim, a sam je i pucao penal. U sudačkoj nadoknadi Saha je umalo zabio i svoj drugi gol, ali Chelsea je težak tjedan ipak okončao sa "samo" 0-2.

MANCHESTER UNITED - CHELSEA 2-0 (Tevez '45, Saha '89) 

MANCHESTER UNITED: Van der Sar - Brown, Ferdinand, Vidić, Evra - Ronaldo, Scholes, Carrick, Giggs - Rooney, Tevez (od 79. Saha).
CHELSEA: Cech - Belletti, Terry, Ben Haim, A. Cole - Essien, Mikel, Makelele, J. Cole (od 76. Pizzaro) - Ševčenko (od 59. Kalou), Malouda (od 69. Wright-Phillips).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani