Obavijesti

Sport

Komentari 17

Težak 'potop' Bogdanovićevih, odlični Rose predvodio Bullse

Težak 'potop' Bogdanovićevih, odlični Rose predvodio Bullse
3

Bogdanović je startao u početnoj petorci, no ostao je praktički bez učinka jer je imao samo jedan promašaj s linije za tricu. Hollinsova momčad izgledala je očajno

VIDEO

Na NBA parketima uživali smo u četiri utakmice, u kojima su domaćini ostvarili vrlo uvjerljive pobjede dok su u preostale dvije gosti tijesno slavili .

Brooklyn Netsi Bojana Bogdanovića doživjeli su pravu katastrofu u Los Angelesu gdje su ih Clippersi 'razbili' s 39 koševa razlike.

Bojan Bogdanović startao je u početnoj petorci, no ostao je praktički bez učinka jer je imao samo jedan promašaj s linije za tricu. Momčad Lionela Hollinsa izgledala je očajno te na kraju poražena 84-123 (23-34, 14-36, 19-27, 28-26).

Domaćine je predvodio Blake Griffin s 24 koša, dok su po 17 dodali JJ Redick i Jamal Crawford . Kod gostiju je Mason Plumlee zabio 16, a Jerome Jordan i Darius Morris 11 koševa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Uvjerljivi su bili i Chicago Bullsi koji su na minus 23 'zaledili' San Antonio Spurse . Završilo je 104-81 (21-22, 25-18, 31-20, 27-21), a navijače Bullsa posebno je razveselilo odlično izdanje Derricka Rosea koji je bio na razini na kakvoj ga pamtimo prije teških problema s ozljedama . Priznao je to i trener Spursa, Greg Popovich , koji je nakon utakmice samo kratko izjavio: ' Rose nas je uništio, izgledali smo sramotno. '

Rose je zabio 22 koša, a po 15 su dodali Taj Gibson i Aaron Brooks . Kod Spursa Kawhi Leonard je ubacio 16 , a Patty Mills 12 koševa.

VIDEO

Portland Trail Blazersi na domaćem su parketu izgubili 'pola koša' od Boston Celticsa . Bilo je 90-89 (23-19, 21-23, 23-30, 23-17) za goste koje je predvodio Avery Bradley s 18 , dok je Jared Sullinger zabio 17 koševa. Kod Blazersa Damian Lillard zabio je 21 koš, a Matthews je dodao tri manje.

Pobjedu je ostvarila i Utah Jazz kod Milwaukee Bucksa 101-99 (26-16, 27-31, 23-32, 25-20), a slavlje je posebno bitno jer je ostvareno bez Derricka Favorsa . Jazz je bez njega na parketu do sada imao 0-12.

Utah je predvodio Gordon Hayward s 24 koša. Enes Kanter dodao je 23 , a Rudy Gobert 14 koševa. Kod domaćina su po 16 koševa ubacili Brandon Knight i Jared Dudley .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener